За съжаление въпреки направените аутопсии, свидетелите,  жалбите и отразяването в медиите, случаят със застреляното куче на руския консул надали ще получи някакво развитие. Тъй като липсват документи за собственост върху Мечо от страна на консула, не може да се заведе дело за увреждане на движима собственост. Полицията продължава разследването, засега без резултат. От Регионалната ветеринарно-медицинска служба отказват да се заемат с жалбата, поради "претовареност"... А ето и самите заключения от аутопсиите:   

 

Well along everyone know that generic levitra for sale detected with ease in the Internet. In particular on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

№1- Мечо, ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

При огледа и аутопсията върху трупа на куче от мъжки пол се установи: нараняване от пневматично оръжие в областта на гръдния кош с входно отвърстие вдясно на гръдния кош, раневи канал през десния бял дроб, околосърцевата торбичка и сърцето, завършващ сляпо в подкожието вляво с проектил. Кръвонасядане на меките тъкани по хода на раневия канал. Излив на кръв в околосърцевата торбичка и плевралните пространства.При тези данни причината за настъпването на смъртта следва да се отдаде на установеното нараняване, довело до остра кръвозагуба. Описаните увреждания са резултат на нараняване от пневматично оръжие, видно от уврежданията и установения проектил.  

Трупната картина може да бъде при смърт от първото денонощие.

 

12.02.2007 г., гр. Русе, Експерт: д-р Маркова

 

 

 

№2- без име, ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

При огледа и аутопсията върху трупа на  куче от мъжки пол с № 313 зелен,  се установи: нараняване от пневматично оръжие в областта на шията вдясно с входно отвърстие вдясно на шията и раневи канал проникващ в гръдната кухина вдясно, преминаващ през десния бял дроб, диафрагмата вдясно, десния дял на черния дроб, завършващ сляпо в коремната кухина, където се намери проектил от пневматично оръжие в опорака на тънките черва Излив на кръв  в дясното плеврално пространство и коремната кухина. Проектили от пневматично оръжие в бедрената мускулатура на левия тазов крайник и около опашните прешлени вдясно с фиброзна тъкан.При тези данни причината за настъпването на смъртта следва да се отдаде на установеното нараняване в областта на шията, довело до увреждане на десния бял дроб и черния дроб и остра кръвозагуба.  От находката при аутопсията следва да се приеме, че проектилите в областта на левия тазов крайник и до опашните прешлени са резултат на наранявания от пневматично оръжие с давност повече от двадесет и пет тридесет дни преди настъпването на смъртта.Уврежданията в областта на шията, гръдната и коремната кухина е резултат на нараняване от пневматично оръжие, довело да настъпването на смъртта

Трупната картина може да бъде при  смърт от първото денонощие.

12.02.2007 г., гр. Русе, Експерт: д-р Маркова  
Pin It