Кметството на едно предградие на Мадрид предприе оригинална кампания, за да премахне проблема с кучешките изпражнения по улиците, предаде „Дъ Локал". 

Well already everyone know of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In specific on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Общинарите в Брунете, градче с 10 000 жители в покрайнините на испанската столица, решили да прибегнат до социалната реклама, за да се справят с напастта. Те се обърнали за помощ към местна рекламна агенция, но им обяснили, че нямат пари. Въпреки това от агенцията се съгласили да си размърдат мозъците, тъй като идеята им харесала. Първоначално те пуснали по улиците дистанционно управляван модел на изпражнение на колела, с надписа „Не ме оставяй, вдигни ме!". Тази сюрреалистична кампания подействала на собствениците на кучета и отделяните от техните любимци биологични отпадъци временно намалели със 70%. 

Когато обаче нечистотиите по улиците отново се увеличили, общинарите усетили, че трябва да опитат нещо ново. През февруари те вербували 20 доброволци, които да обикалят града в търсене на небрежни собственици на кучета . Когато видели, че стопанинът оставя любимеца си да ака насред улицата, те го питали за името и породата на нарушителя. С тези данни те вече можели да издирят домашния адрес на собственика. След това те опаковали изпражнението и му го носели вкъщи, заедно с предупредително писмо от общината. Смущаващата сцена била заснимана на видео. В резултат изпражненията по улиците намалели още повече от преди. Рекламната агенция също получила отплата, тъй като измислената от нея кампания получила голямата награда на ибероамериканския фестивал на рекламата.