Властите в Иран забраняват разхождането на кучета на обществени места и транспортирането на четириногите любимци в колите на стопаните им. Освен това всички кучета, които се разхождат на открито, ще бъдат арестувани заедно със собствениците им. На гражданите, които не се подчиняват на новите забрани, ще бъдат налагани и глоби. 

Well yet everyone have that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

През 2011 г. в Иран беше предприета инициатива за криминали-зиране на отглеждането на кучета. Техеран обвини хората с афинитет към домашните животни в "сляпа имитация на упадъчната западна култура", защото мнозина обичали животните повече от собствените си жени и деца. По данни на иранското дружество, борещо се срещу жестокостите към животните десетки кучета са били вече „арестувани" и изпратени на неизвестно място. На някои от стопаните им е било казано, че те ще бъдат убити. Заради рестриктивните мерки много от иранчаните са принудени да разхождат любимците си тайно през нощта.