Екшън героят неразделен с осиновения Скарфейс и крехката Маша

С две четириноги живя в Пловдив няколко дни супер звездата Жан-Клод Ван Дам. Любителят на животните пристигна под тепетата със специален транспорт за Скарфейс и Маша, съобщава сайтът podtepeto.com. Двете хайванчета се превърнали в любимците на екипа на Непобедимите 2. Особено белязания Скарфейс, който Ван Дам намерил на улица в Тайланд преди време. Осиновеното от звездния каратист кученце е най-големият късметлия на планетата. Било открито от Жан-Клод на ръба на оцеляването, примряло от глад и бито от неизвестни изверги. В момента Скарфейс е загладило косъм  пале със самочувствие. Маша пък е крехката любимка на Ван Дам. Тя е порода чихуахуа и се разбира отлично с доведеното си братче Скарфейс.

Well along everyone be aware of that generic levitra for sale detected with ease in the Internet. In specific on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Докато папаракът ни дебнеше пред Санкт Петербург, където Непобедимите живяха няколко дни, забеляза как Ван Дам се заиграва и храни бездомно кученце в близост до паркинга на хотела. Плахият пловдивски безстопанственик бе маркин с жълт знак на ухото, а Ван Дам се чудеше каква е тази дамга. Негови приближени му обясниха, че четириногото е минало през кучкарника, за да бъде кастрирано и обезпаразитено.
Зад планината от мускули, белгиецът всъщност крие изключително добро сърце. Летящият кикбоксьор от десетки филми е приел за мисия да се грижи за малтретирани кучета, като е спасил досега десетки четириноги. Осигурил е дом за пале с три крачета и за рунтав пес в инвалидна количка.

Източник: http://www.podtepeto.com/article.php?id=6734