По цял свят вчера бе отбелязан Световният ден на бездомните животни . В света има над 600 милиона такива, които живеят в мизерия - гладни, на студено, болни и жертви на насилие. Те не са направили избор да живеят по този начин. Те са били изхвърлени от своите собственици на улицата, родени са на улицата или са се изгубили. Ганди е казал: "Величието на една нация си личи по отношението й към животните ."

Well along everyone see that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In distinctive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Ако трябва по тази сентенция да съдим за величието на нашата нация, то тогава трябва да сме много притеснени за нивото й. Ние ритаме нашите животни , заливаме ги с киселина, убиваме ги със селскостопанска отрова, дерем ги живи, избождаме им очи, режем уши и още какво ли не. Хората виждат бездомни животни , които ровят боклука за храна и предпочитат просто да ги няма. Те не правят квартала по-красив, мръсни са и разнасят болести. Хората не ги интересува къде ще отидат тези животни , стига да ги няма.

Повечето от нас виждат заплаха в уличните кучета. Но те са живи същества, които водят изключително брутален и изпълнен с болка живот. И това е така най-вече заради нас. Всеки един може да помогне на едно животно в беда. Или ако няма желание и сили, може поне да не го убива и измъчва. Куче или коте, взето от улицата или от приют, ще ви дари с прекрасни емоции, незабравими моменти, вечна благодарност и с толкова много любов.