Вашето куче е най-хубавото. То е с най-чистата кръв, носител на идеални гени, в перфектно здраве и с добър нрав. Вашето куче всяка сутрин ви носи пантофите и върти щастливо опашка, щом се приберете от работа.

Well already everyone have that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In particular on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Обичате да го разхождате, защото това Ви успокоява. Всяко лято е с Вас на море, защото е толкова забавно с него, докато подскача във водата. Вашето куче има собствен кът за сън, има десетки играчки, с които да се занимава и яде най-отбрана храна. Вашето куче има личен ветеринарен лекар, маркова "кучешка" козметика и няколко каишки за различни поводи. Обичате да сте заедно с него и да виждате обичта в очите му.

Вашето куче, преди да бъде Ваше, все пак е куче. И, като всяко такова, предполага се, че също като Вас, си има противоположен пол. За Вашето куче не е трудно да влезе в контакт с друго нечие (или ничие) куче от противоположен пол. И Вие разбирате, че то има биологичното свойство да се възпроизвежда. При това - доста често.

Все пак, Вие не желаете да кастрирате Вашето куче, защото това е против природата му, а и е неприемливо за възгледите Ви. И така, Вашето куче забременява. Вие сте щастливи, защото то е чистокръвно и много лесно ще подарите малките на приятели и познати, въпреки че гените му ще са леко размити в поколението, вероятно заради неизвестния баща.

Вашето куче ражда девет малки и беззащитни кутрета. Ще полагате максимални грижи за тях, докато пораснат, за да ги подарите. Вашите кученца са вече достатъчно големи, но никой не ги иска. Дори за подарък. Да, вярно, много са симпатични, но нямат нищо общо нито с породата, нито с вида на майка си и приличат по-скоро на бездомни, отколкото на породисти.

Не можете повече да ги гледате. Те отнемат от времето и средствата Ви, унищожават всички предмети, до които се доберат. Ще Ви е мъчно за тях, но няма какво друго да направите. Възможност да ги подарите на някого няма, дори едно-две от тях, а е абсурд да ги задържите у дома. Та те са цели девет.

Какво пък, те са вече достатъчно големи, за да се оправят сами, а и изглеждат така, като че са взети от улицата, ще успеят да се оправят като баща си. А и нали ще са всички заедно. Може дори да го открият някъде. Все пак, Вие ще се погрижите за тях, ще вземете достатъчно голям кашон, в който ще сложите някое старо и топло палто, както и малко храна. Може пък някой да си ги хареса. А може и да не си...

Вашите кученца формално вече не са Ваши. А Вашето истинско куче продължава да не е кастрирано. Няма и да бъде. Скоро пак ще се повтори същото.

Както предполагахте, Вашите кученца се справят с живота на улицата. Никой не си е харесал нито едно. А вече са прекалено големи и мръсни, за да започне някой да ги харесва. 
Всяко едно от тях е Вашето куче.

Вашето куче е редовно ритано от минувачи. Вашето куче пречи на всички и затова трябва да се вземат мерки това да престане. Вашето куче е многократно блъскано от коли. Вашето куче е бито с метални тръби и замервано с камъни. В устата на Вашето куче се слагат пиратки и се палят, пали се и самото то, след като е залято с бензин.

Вашето куче яде храна, смесена с отрова. Прегазват Вашето куче с кола, пред очите на дете. Пробождат Вашето куче с нож. Няколко пъти. По Вашето куче се стреля с пушка. Няколко пъти. Крайниците на Вашето куче биват отрязвани. Вашето куче умира, увисвайки на обесено.

Очите на Вашето куче са извадени, главата му е разбита в тротоара. Вашето куче се влачи безпомощно и агонизиращо в калта, след поредния зверски побой. Крайниците или ребрата на Вашето куче са счупени. То умира от глад, хвърлено в шахта. Вашето куче е изплашено и може да нападне човек. Тогава Вашето куче става "зло". Вашето куче не заслужава да живее, защото е заплаха за обществото. Затова трябва обществото собственоръчно да се освободи от него. По някой от гореизброените начини. Такива са законите в природата...

За това, което се случва на Вашето куче, сте виновни Вие. То е в дома Ви, яде специална храна и спи в собствено легло. Разхождате го всяка сутрин и се грижите за него. Вашето куче отново ще има бебета, които като предишните няколко "партиди" ще се озоват на улицата. И всяко едно от тези кучета ще бъде Ваше куче. 
А Вашето куче е най-хубавото.

Източник: webcafe.bg