С цел да се поощри кастрацията на кучетата и да се подпомогнат собствениците им при заплащането на тази ветеринарна манипулация, до няколко дни ще стартира кампания в подпомагане кастрацията на домашните кучета. В партньорство със седем ветеринарни клиники от Пловдив ще се предлагат кастрации на преференциални цени. В рамките на този пилотен проект ще бъдат включени само 250 домашни кучета. Ако сте сред желаещите да кастрирате домашния си любимец и да се освободите от заплащането на такса за него, следете за подробностите и условията на проекта, които ще бъдат обявени скоро на сайта на Община Пловдив, информира директорът на дирекция "Екология и управлението на отпадъците" доц. Стефан Шилев.

Well already everyone know that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Административната регистрация на всяко домашно куче в общината е задължителна, в т.ч. и на тези животни , които са освободени от заплащане на таксата за притежаване на куче , припомнят от дирекция "Екология и управление на отпадъците" в община Пловдив. Регистрацията се извършва в районната администрация по местоживеене срещу представяне на редовно заверен ветеринарно-медицински паспорт и задължително отразена идентификация/маркировка на животното , поставена от ветеринарен лекар. При установяване липса на идентификация на домашното куче , собственикът подлежи на санкция от 50 до 200 лв. Справка от общинския Електронен регистър на домашните кучета сочи, че от началото на календарната година до момента, административна регистрация са извършили собствениците на 445 домашни кучета.