С цел да се избегне налагане на финансова санкция на бургазлии общината предприема акция да осигури 1 000 безплатни чипа на собствениците на кучета. Съвсем скоро ще излезе и информацията къде и кога ще оъдат раздавани.

Well already everyone be familiar with that generic levitra for sale detected with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Към момента стопаните на домашни кучета плащат след регистрация на домашния любимец такса в размер на 25 лева на година, без значение от размерите, килограмите и породата. Първите у нас зооинспектори вече са екипирани от общината и обикалят улиците на града, за да следят за нередности. Основен акцент в работата им са домашните кучета и техните стопани. Докато бургазлии свикнат с тях, инспектори- те няма да пишат актове, а любезно ще ги консултират за техните права и задължения в тази материя. През пролетта обаче те активно ще започнат да проверяват дали домашните кучета са чипирани и регистрирани. За тази цел инспекторите са въоръжени със специални електронни четци. Тогава на нередовните стопани ще бъдат налагани предвидените от закона глоби.