„Да вкараме кучето Дар в пленарната зала на Народното събрание" под тази петиция в интернет са се подписали вече над 1750 българи само за два дни. Петицията подкрепя кампанията „ДАР за България" на училището за кучета-водачи „Очи на четири лапи", чиято цел е кучето Дар да бъде допуснато в парламента като позитивен пример за нашето общество. Защото въпреки действащия Закон за интеграция на хората с увреждания, на много обществени места в България все още не се допускат кучета, които водят незрящи българи. Първоначално кампанията в интернет наподобяваше агитация за партия с име ДАР.

Well yet everyone know that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In distinct on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

И кучето водач Дар ще става депутат. Кандидатът за парламента е подкрепен от своите съмишленици известни имена от екрана и сцената, но вече за него са гласували в интернет над 1750 българи. Всъщност екипът на рекламната агенция All Channels Communication Group, която стои зад кампанията ДАР за България разкри мистерията едва вчера.

Водещият на предаването по Дарик „Внимание, Животни" Албена Алексиева, която е и председател на фондация „Очи на четири лапи" напомни, че свободния достъп до обществени сгради и до транспорта на кучета-водачи е гарантиран по закон още от 2005 г., но така и не се спазва на много места в страната.

За нея поредната част от кампанията „Отвори очи" в подкрепа на каузата е история на едно приятелство между фондацията и две рекламни агенции. След всичко дотук идва и провокацията с кучето ДАР пред парламента точно в предизборната кампания. Отново им се обажда Цветан Ангелов с новата си идея:

„Наш бивш приемен стопанин е отгледал кучето Дар, което се снима в клиповете сега, което същност се казва Дарик. Това е този красив голдън ретривър. Тук хубавата закачка е използването на енергията, с която е зареден този предиизборен период и стартира на принципа на дразненето с този банер, който заблуждава, че е партийна реклама. Гледа тъжно към Народното събрание, няколко врати се затварят пред него, както се случва пред носовете на много кучета-водачи въпреки закона. Това е съвършено нова муцуна за българската обществена действителност - едно куче-водач, което същност иска да влезе в парламента, за да реши проблемите на своите събратя и на техните стопани. Развива се прекрасно кампанията, радва се на много на интереса на хората и на подкрепата и аз мисля, че непристъпният парламент в буквалния и преносния смисъл на думата накрая ще отвори врати за Дар", каза Албена Алексиева.

В парламента трябва да влизат отговорни същества като кучето ДАР, гласят част от коментарите под петицията в интернет, която продължава да събира подкрепа ТУК