15 тона свинско месо, които са били под възбрана от Агенцията по безопасност на храните в Ловеч, ще бъдат вложени за производството на консерви за кучета и котки. Сега се правят задължителните изследвания на месото, което инспекторите от агенцията спряха от влизане в търговската мрежа, съобщава БНР.

Well already everyone be familiar with that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Месото няма да бъде пуснато в търговската мрежа, уточни д-р Ивайло Йотов - директор на областната служба по безопасност на храните в Ловеч. По думите на Йотов от агенцията са дали възможност на транспортната фирма, внесла месото от Белгия до България, да избере дали то да бъде предоставено в предприятие за производството на храна за домашни любимци, или да бъде унищожено в екарисаж. Той допълни, че месото е на съхранение в хладилна камера при минус 18 градуса. То бе възбранено миналата седмица, след като Агенцията по безопасност на храните установи, че камионът, с който е транспортиран от Белгия към България, е катастрофирал в Румъния и там то е било претоварено в друг камион. От пломбираните в Белгия 21 тона в Ловеч са пристигнали 15 тона. Те са пломбирани от властите в Румъния. Останалите 6 тона са били разграбени от роми в северната ни съседка след катастрофата.

Източник: www.24chasa.bg