В неделя във ВМА почина нахапаният от кучета проф. Ботьо Тачков. Професор Тачков е сред най-известните българи в Америка. Роден е в Перник и завършва Софийския университет, специалност „Икономика". Емигрира в САЩ през 1962 година, когато е подгонен от комунистическите служби, на които отказва да сътрудничи.

В САЩ става научен сътрудник в Колумбийски университет и прави докторат. В 1968 г. започва кариера на "Уолстрийт", където става президент на инвестиционна банка. След това работи в Министерството на външните работи на САЩ, в Световната банка, в ООН като икономически съветник на правителството на Индонезия, бил е преподавател в американски и германски университети.

На 29.03. глутница кучета от четоновия възел в кв. Малинова долина, за които се носи слух, че са покровителствани от столичен бизнесмен, нападнаха и нахапаха жестоко 87-годишния проф. Тачков.

Близките на проф. Тачков отказаха да хвърлят вината за фаталния инцидент само върху кучетата. Според тях причината е в цялото общество. Те уточниха, че професорът не би искал да бъде причина за масово избиване на животни.

Well already everyone be familiar with that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In specific on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.