Убиец на кучета изправи на нокти хората в Елин Пелин. Поредният разстрел на четириноги надигна вълна от недоволство по форумите. Този път срещу 27-годишен ловец, който уби 2 кучета и рани трето в село Доганово край Елин Пелин. Инцидентът става само дни, след като в Пловдив дядо гръмна три овчарки.

Well yet everyone know that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Атанас Г. убил кучетата в неделя следобед. Докато минавал край къщата на жена от селото, той стрелял 4 пъти по животните . Двете кучета издъхнали на място. Жената подала веднага сигнал в полицията, откъдето бързо пратили униформени. Само в рамките на 3 часа убиецът на кучетата е задържан в ареста за 24 часа.

"Младият мъж е ловец. Не е ясно от какво е продиктувана злобата му към животните . Засега не иска да признава, но всичко сочи, че той е извършителят", коментираха от ОДМВР-София. Най-вероятно Атанас Г. се е връщал от ялов неделен лов и просто му се е искало да убие нещо, казват възмутените жители на Доганово. От дома му били иззети две законно притежавани огнестрелни оръжия - eдноцевна пушка "Байкал" и пушка тип помпа "Мозберг". Те ще бъдат изследвани за изстрели, които ще докажат дали Атанас е убил кучетата.