36-годишен мъж от търновското с. Масларево пребил до смърт с метална вила кучето на приятелката си. После го завързал със сезал за врата и го завлякъл в съседски двор. Жестокото деяние било извършено преди седмица, но тялото на четириногото било намерено в четвъртък от 57-годишен стопанин, дошъл да нагледа наследствения си имот. Мъжът позвънил в полицията в Полски Тръмбеш и съобщил за разлагащото се животно.

Well already everyone be aware of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

На място бил пратен полицейски екип, извършен е оглед на местопроизшествието в присъствието на ветеринарен лекар. Той установил, че по кучето от неустановена порода видимо личат следи от насилие. При разследването униформените стигнали до Атанас Цветков, известен на полицията за дребни кражби. Безработният признал, че е пребил дворното куче на приятелката си, защото се било озлобило, ръмжало го и се спускало да хапе. После го захвърлил у съседа.Срещу него се води разследване за проява на жестокост и причиняване на смърт на гръбначно животно.