До всички кучкари - не водете кучетата си на Бунарджика, защото изроди са сложили отрова и вчера 2 кучета са починали - немска овчарка и пудел! Кажете на приятели!

Такова предупреждение получихме на редакционната поща на Plovdiv24.bg. От свои източници разбрахме, че инцидентът е станал снощи малко след 19.30 часа, като едното куче е умряло веднага на място, а другото - немска овчарка, малко след това, в къщата на стопанина си. Животните са изяли салам, в който най-вероятно е била поставена отровата, разказаха очевидци.

Репортер на нашия сайт се свърза най-напред със Зооветеринарния комплекс, но оттам ни съобщиха, че случаят не е в техните компетенции.

От отдел "Екология" в Община Пловдив ни обясниха, че рано сутринта сигналът е получен и при тях и те са го пренасочили към органите на полицията, които ще се заемат с него.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/321874.html#ixzz1k0Or958z

Well along everyone know that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In specific on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.