fbpx
Печат
Полезно
Други
Посещения: 7071

През август повечето от нас се отправят към една или друга дестинация. Много често във ваканционния период се налага да пътуваме с нашия четириног другар, затова да спазваме някои правила, да намалим неговия, а и нашия дискомфорт.

Well already everyone see that generic levitra for sale detected with ease in the Internet. In distinct on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Задължително кучето трябва да бъде позиционирано на задната седалка и с поставен нашийник (нагръдник) и каишка, с която да го удържим, ако тръгне да се разхожда из колата. По-малките породи, е добре да бъдат обезопасени в чанти, през които свободно да навлиза въздух, за да не прегрее. В началото на пътуването косматият симпатяга е нормално да бъде превъзбуден, затова му осигурете отворен прозорец, за да се охлажда, ако няма надежден климатик в автомобила. Внимавайте, спуснете стъклата само колкото животното леко да си покаже муцуната, за да не изскочи от превозното средство. Избягвайте да пушите в колата, за да не дразните обонянието на кучето и в никакъв случай не го оставяйте само в автомобила за по-дълго време, особено когато навън е много топло.