Печат

Описание

UPDATE:
Дебеланковците се оказаха цели 10 на брой, което за мама с подобни размери е цяло геройство. Всички са добре, но наистина се нуждаят от осиновители, както те, така и мама. Моля всеки, който проявява интерес да се свърже с мен.
_____________________________До болка познатата действителност- хора си взимат куче, което става част от семейството им, но забременява и те не виждат нищо нередно в това да я оставят незнайно къде, за да се справя сама с живота. Ето как се запознахме с тази прекрасна малка душа,чиято спасителка нарече Сара. И така един ден видях Сара пред блока, в който живея; тъй като имаше нашийник си помислих, че е на някого от съседите. За съжаление обаче в идните дни все по-често я засичах навън, което ме наведе на мисълта, че нещата едва ли бяха толкова безобидни, колкото ми се искаше да вярвам. И така, преди около месец, когато Сара вече беше във видимо напреднала бременност разбрах,че нещо трябва да се направи. Опитах се да намеря някого, който да я приюти, ала уви, без резултат. В последствие разбрах, че добра жена я е приютила в двора си,хранила я е и се е погрижила да й осигури всичко необходимо, когато обаче преди 3 дни Сара роди, съседите на жената й поставили ултиматум, че мама и бебета трябвало до няколо дни да бъдат махнати от досегашния им дом. И така след дни безуспешни опити да им намерим такъв, притиснати от времето, се наложи да ги закараме на единственото място, на което ни бе възможно-при възрастната баба на жената с огромно сърце. За съжаление обаче това не е добро решение за тях, защото тези мъници трябва да са някъде на топло, поне докато отраснат , освен това жената е възрастна и не може да полага адекватни грижи за тях.
Силно се надявам, че някъде там има човек, който може да предложи дом на прекрасните мама и бебета, а било то и временно. Мъниците по всяка вероятност няма да станат особено големи, имайки предвид размерите на майката, а тя-мама, повярвайте ми е най-прекрасното създание, което съм виждала, изключително добра, възпитана и спокойна.

Моля всеки, който може да помогне да се свърже с мен.

Това, което ни е необходимо за тях е преди всичко ДОМ

По възможност, моля споделете и facebook албума им

https://www.facebook.com/Maggie.Lee.UK/media_set?set=a.10206570280919703.1073741827.1351806621&type=1&pnref=story

За контакти

Maggie Yaneva
Телефон: 0879811123
Имейл: maggie_lee@abv.bg
Град: Пловдив
Област: Пловдив
Спешна нужда от осиновители за мама и 10 бебетаСпешна нужда от осиновители за мама и 10 бебета