Печат

Информация

Update 07.06 Варна❗❗❗
Котенца търсят спешно дом - 2 момченца ?и едно момиче ❤️ Бяха 4 ( три момчета и едно момиче). Едното аз го осинових и търся осиновители за останалите три. Ориентировъчно те са на 2 месеца.
Ейми ❤️ (720гр.)
Оскар ? (740гр.)
Томас ?(740гр.)
За два дни качиха по 100-160гр. Много са дебелички и пухкави.
❗❗❗Намерих ги на 21.05 в тъмна маза, където няма естествена светлина. Няма ден, само нощ. Абсолютен мрак и страшни шумове. Бетон и боклуци навсякъде Уплашени и гладни ?
В мазите е ужасяващо, а те живеят от седмици там и скоро ще бъдат изхвърлени навън от съседите. Нямат шанс, ще умрат навън - има паркинг с много коли, котараци и в близост циганска махала. Майката не се е връщала от две седмици. Къде е - не знам. Няма как да оцелеят без майка навън, която да им изгради навици за защита и оцелява. Надявам се да стоплят нечие сърце, което да отвори дома си за тях, защото не е честно ..просто не е честно, не е редно тези невинни създания да умират от страх всяка секунда и да влязат в хрониките на бедстващи животинки, на животинки които са натровени или прегазени.
❗❗❗❗От 03.06 им се провежда терапия, понеже имаха диария, причинена от Гиардия ( според ветеринарят, това е често срещано 80-90% от котета я имат) след 5 дни ще са готови да бъдат осиновени.
❗❗❗❗На 25.05 бяха на ветеринар и бяха обезпаразитени всички вътрешно и външно.
❗❗❗ Ползват тоалетна. Сами се научиха.
❗❗❗Аз ги храня и им нося прясна вода. Но нямам много време. Скоро ще ги изхвърлят на улицата ?
Двете, които много си приличат са момченца. Много са игриви, забавни -Томас и Оскар. Черно-бялото е момиче ( Ейми), тя научи останалите котета да ходят до тоалетна. Първа тя я използва.
Не изглеждат като от магазина, но с грижи ще се разкрие тяхната красота. Те са просто една топка щастие, родени в неподходящо време и място.
Помогнете ми, моля ❤️
Телефон за контакт 0883/357733

За контакти

Desislava Dimitrova
Телефон: 0883357733
Имейл: desi.dimitrova1904@yahoo.com
Град: Варна
Област: Варна
nopic