Печат

Информация

⚠️? Тези ДВЕ КУЧЕНЦА са постоянни клиенти на един празен БАР, където очакват своя човек да дойде и да ги прибере ?
➡️ Гальовни, малки, нещастни, изхвърлени посред нощ от някаква кола, все едно са изгорял фас, тези две топки живот се озоваха на пътя ни.
➡️ Макар отпаднали и обезкосмени от крастата и острата алергия към бълхите, в малките им очички се четеше жажда за живот, която никой не би трябвало да подмине. Крехките им телца бяха омаломощени и от парвовирозата. Женското бебче беше на ръба, но оцеля.
➡️ ? За щастие ДНЕС всичко това е минало. Те са ЗДРАВИ, ОБЕЗПАРАЗИТЕНИ, ВАКСИНИРАНИ и заредени с български и международни ПАСПОРТИ.
➡️ ? И двете са изключително нежни, мили и любопитни създания, учат с лекота нови думи и команди. Толкова обичат да ги галят по коремчетата, че бързо се унасят в полусън. Изглежда единия им родител е НЕМСКА ОВЧАРКА, за това въпреки, че засега са относително дребни, младежите се очаква да станат по-едри.
➡️ ⛈ ? За съжаление, помещението, в което се намират в момента е БЕЗ ТОК и ВОДА, тъй като не е в употреба от дълго време, а зимата идва ☃️. Разбираме трудността на това в големия град да се намери постоянна обител на по-едро кученце, за това дори и някой да има възможност да им осигури ВРЕМЕНЕН дом на ТОПЛО само за ЗИМАТА❄️, това би било от огромна помощ, а ние можем и да помогнем финансово с издръжката им.
⚠️? Тези две чаровни бебе кученца чакат своите хора в бара и ако ти не си техния човек, моля те сподели на приятелите си за тях ⚠️?

За контакти

YANA NENCHEVA
Телефон: 0885731670
Имейл: yana.dim.nen@gmail.com
Град: София
Област: София-град
Куче в БАР търси ОБРАЗЦОВ домКуче в БАР търси ОБРАЗЦОВ домКуче в БАР търси ОБРАЗЦОВ дом