Печат

Информация

Здравейте,
Този симпатичен приятел на снимката е бил изхвърлен от „добросъвестните си стопани“ и от около две седмици е бездомен и живее на улицата. Кучето е мъжко, напълно социално, не е агресивно, много дружелюбно и игриво е. По моя преценка, а и според състоянието на зъбите му, кучето не е по-възрастно от 2 години. Няма кърлежи по него, т.к. отскоро е бездомно и още не са го нападнали. Кучето не е голямо на размер, високо е между 30 и 40 см, слабичко е по природа, не яде много, т.к. го храних няколко пъти и по поведението му се разбира, че неистово иска да си има нов стопанин.
Кучето е изоставено в с. Црънча, общ. Пазарджик.
Много моля, ако има хора с добри сърца, сериозни, истински добросъвестни, обичащи животните и наистина имащи намерение да се грижат за това куче, да се свържат с мен на имейл адрес eagle8@abv.bg.
Поради естеството ми на работа не мога да отговарям на обаждания през деня, затова ще се радвам да ми пишете. Връщам обратен отговор в рамките на деня.
Моля да имате предвид също така, че ако желаете да осиновите кучето, трябва да осигурите свой собствен транспорт до посоченото населено място.
Благодаря Ви за вниманието!
Поздрави

За контакти

Таня Димитрова
Имейл: eagle8@abv.bg
Град: Пазарджик
Област: Пазарджик
Куче за осиновяванеКуче за осиновяванеКуче за осиновяване