https://www.bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от софия павловаrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Изхвърлени кутрета в Годеч

nopic
До гробищата в град. Годеч,са изхвърлени две малки кученца на около 2 месеца.Много хубави.За едното [...]
До гробищата в град. Годеч,са изхвърлени две малки кученца на около 2 месеца.Много хубави.За едното вече ще има стопанка ,но другото остава без дом.Моля,ако някой има възможност да го прибере поне временно докато му намерим дом.
04-20-2015
от софия павлова
2206 показвания

МОЛБА относно скитащо край Костинброд куче

nopic
Днес едни добри хора,с които се свързах отидоха, по повод предишната ми обява за изхвърленото женско[...]
Днес едни добри хора,с които се свързах отидоха, по повод предишната ми обява за изхвърленото женско куче след Костинброд,което имаше и малки,на мястото да я приютят.НО НЕЯ ВЕЧЕ Я НЯМАШЕ ТАМ.-НИТО НЕЯ,НИТО МАЛКИТЕ Й..
МОЛЯ ВИ ,АКО НЯКОЙ Я Е ПРИЮТИЛ МЕЖДУВРЕМЕННО ДА МИ СЕ ОБАДИ ,ЗА ДА СМЕ СПОКОЙНИ ,ЗАЩОТО НИ Е ТЪЖНО ЗА НЕЯ И НЕ ЗНАЕМ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО..СТАВА ВЪПРОС ЗА ЖЕНСКО БЯЛО КУЧЕ НА КАФЯВИ ПЕТНА ,КОЕТО ВИДЯХ НА ПЪТЯ СЛЕД КОСТИНБРОД преди с.ДРАГОВИЩИЦА..Искаме само да знаем ,че е добре.
02-01-2015
от софия павлова
1635 показвания

Зов за помощ - дом за изхвърлено куче

nopic
Зов за помощ .Моля да помогнем -изхвърлено е женско домашно куче на пътя след град Костинброд ,което[...]
Зов за помощ .Моля да помогнем -изхвърлено е женско домашно куче на пътя след град Костинброд ,което има и малки кученца не се знае дали са оцелели ,защото от няколко дена не се виждат).Но майката седи на пътя и чака явно някой ,който я е изоставил да я прибере ,Кучето е женско,явно млада възраст,средна големина,бяла в с кафяви петна,Прилича на ловджийско куче.Хора казаха ,че от близо един месец е там и вече не е в добро състояние.За съжаление не разполагам със снимка ,но може да ви заведем.
01-30-2015
от софия павлова
2232 показвания
Резултати 1 - 3 от 3
Classified Ads Software powered by Juloa.com