fbpx
Печат
Новини
Страната
Посещения: 6475

Кастрирани кучета раждат в Благоевград. За това сигнализираха общински съветници в града вчера.

„Парадоксално е, но в Благоевград има кучета, които се водят по доку­менти кастрирани по два пъти, но продължават да се плодят", каза притес­нен от необичайното яв­ление заместник-председателят на СДС Боян Николов. Според него това означава, че специ­ализираните дейности не се били извършени стриктно. Със същия проблем се

сблъска наскоро и Доб­рич. Там кастрирано по документи куче роди 7 палета. След този слу­чай бе направена про­верка, при която се ока­за, че има много бездом­ни четириноги, които са­мо са маркирани, но не и кастрирани.

Чудо ли е  станало с тях?

Или е станало поредното чудо, или имаме поредното доказателство за безхаберието на общински служители. Само така можем да обясним как в Благоевград кастрирани кучета раждат.

Подозрително много чудеса обаче започнаха да ста­ват из пределите на нашата родина и те все засягат ку­чешкия род. Може и случайно да е, но само преди ме­сец в Добрич се случи същият вид чудо. Кастрирана куч­ка даде живот на 7 кученца. Та в този ред на мисли, кол­кото и да ни се иска да вярваме в чудеса, тук няма как то­ва да стане и май по-добре да заложим на второто пред­положение. Общински служители, на които им се пла­ща да ограничават бездомните кучета, явно не си вър­шат работата както трябва. Обикалят, хващат четирино­гите, но вместо да ги кастрират, само им слагат марки­ровка. Защо? От мързел? Само за да отчитат дейност? А какво става с парите, които са дадени за това? Които впрочем излизат от джоба на данъкоплатеца и влизат в общините от държавната хазна в локалния им бюджет.

Отговор на този въпрос, както и на много други подобни, ня­ма. Но с такова отношение сме доста далеч от времето, когато ще спрем да се оглеждаме за бездомна ръмжаща напаст по улиците.

 

Well yet everyone know of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.