fbpx
Печат
Новини
Страната
Посещения: 6007
Еколожка от Велико Търново ще се жалва на депутата Димитър Абаджиев за нарушения в работата на общинския изолатор за кучета

Велико Търново. Представителката за Велико Търново на Българо-германското сдружение “Помощ за животните” Грета Коновска ще внесе по време на приемната на народния представител от ДСБ Димитър Абаджиев в петък, множество жалби на граждани за системни закононарушения при престоя на кучетата в градския изолатор, както и за злоупотреби с власт.

Well along everyone know of that generic levitra for sale detected with ease in the Internet. In distinct on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

“Повече от година търсим съдействие от община Велико Търново за предоставяне на терен, на който да изградим модерен кастрационен център, но до момента не срещаме разбиране и подкрепа, а получаваме само формални отговори”, каза Грета Коновска пред радио “Фокус” – Велико Търново. Зад мълчанието на общината госпожа Коновска допуска, че стоят лични интереси преди изтичането на договора през 2007-ма година със сегашния стопанин на общински изолатор за кучета.

От Българо-Германското сдружение “Помощ за животните” твърдят, че животните се умъртвяват преди да е изтекъл законовия 14-дневен срок. Грета Коновска ще търси информация за свободни терени във Велико Търново и чрез Закона за обществената информация. Тя съобщи също, че общински съветници от НДСВ и БСП са обещали съдействие и скоро въпросът за работата на общинския изолатор за кучета и изграждането на кастрационен център ще бъде поставен на общинските сесии.