ВИП съквартирантите направиха едно добро делo и спасиха във вторник следобед не едно, ами цели четири кучета от сигурна смърт. ВИП Брадър събра обитателите на Къщата и им пусна сърцераздирателен филм, асоцииран тук- там със самото риалити шоу, в който главните герои са бездомни кучета затворени в кучкарник и очакващи смъртта.

След прожекцията никой от съквартирантите не успя да спре сълзите си, като дори мъжкари като Киро Скалата и Дичо не издържаха на напрежението.

Задачата, която Биг Брадър даде на съквартирантите бе, те да си изберат по снимка, едно куче, което да си вземат в Къщата и да се грижат за него.

Останалите три, трябваше да бъдат умъртвени утре. Благодарение на ЛиЛана, която реши че трябва да бъдат спасени всички четириноги, съквартирантите обещаха да се грижат за другите кучета от момента в който излязат от къщата.

Галя от Каризма си хареса едно пале и веднага си го кръсти с името Дино. Митьо Пищова обеща да закара друг софийски пес към Велико Търново, където кучето ще живее „царски", ядейки кебачета до края на живота си, а Киро Скалата обеща да се грижи за последното от обречените кученца.

Pin It