fbpx
Печат
Новини
Последни новини
Посещения: 7604
Малко са хотелите по родното Черноморие, които приемат гости заедно с техните домашни любимци, предаде репортер на Радио „Фокус”-Варна. Оказва се, че собствениците на кучета, котки, зайци и всякакъв вид домашни питомци трудно могат да организират ваканцията си, ако няма на кого да оставят домашното си животинче. Много голяма част от хотелите отказват да приемат животни, а тези, които все пак са склонни да приемат питомците, ги таксуват на цени за нощувка почти колкото заплащат и собствениците им. Във Варна обаче има и няколко пансиона за домашни любимци, които по никакъв начин не отстъпват по лукс на хотелите за хора. Цената е от 10 до 15 лева, според това какъв ще бъде престоят на домашния любимец, като за 24 часа струва 15 лева.

Well already everyone have that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Оказва се, че повечето хотели за домашни любимци разполагат и със своебразен спа център, в който се предлага подстригване, фризиране, къпане, вътрешно и външно обезпаразитяване. Тези луксозни временни приюти обаче са предназначени предимно за кучета и евентуално котки. Собствениците на други домашни животни, като зайци, птици или влечуги са силно ограничени, от към намиране на временен подслон, докато са на почивка. Ако не успеят да намерят близък, който да се грижи за животното им, хората се принуждават да оставят питомците си в зоомагазини, където за услугата заплащат също между 10 и 15 лева, като условията далеч не са близки до хотелските. Все пак вече част от хотелите предимно, по-малките по родното Черноморие, започнаха да правят преустройство на стаите, за да могат гостите им да отсядат заедно с животните си. По думите на управители на малки хотелчета, основният проблем е да се намери решение, в което гостите с животни да не пречат на другите.

Източник: http://focus-news.net/?id=n1544967