"А свидетели имате ли?", контрира нагло заподозреният дърт самотник 
 
Изверг умъртвява бездомни котки, изкормва ги и после хвърля обезобразените труп¬чета на детска площадка в центъра на Русе.
За жестоката гавра алармираха в редакцията от русенска природозащитна организация. Обикновено издевателствата над невинните животинки ставали през нощта, за да няма свидетели. Извратеният тип слагал капани в двора си, после хващал четириногите и правел разреза. Не е ясно дали животните са били умъртвявани предварително или са изкормвани живи. На сутринта хората намирали трупчетата в междублоковото пространство зад блок „Вяра" на централната улица „Борисова".
Последната жертва на садиста е котаракът Черньо, за който от 5 години
се грижел целият квартал. Ветеринарен лекар го кастрирал и редовно го обезпаразитявал. Пи-санът бил крайно любвеобилен и малчуганите много го обичали. Преди седмица обаче го открили изкормен на същото място зад блок „Вяра", където и преди намирали мъртви котки.
Издевателствата над животни в квартала са от година и половина, твърди Светлана Стоянова, която живее тук. По професия тя е строителен инженер и членува в една от природозащитните организации в града. Младата жена разказва, че хората от квартала и най-вече децата са стресирани и създават легенда, че в Русе се е появил животинският Джак Изкормвача. Всички подозират свой възрастен съсед, който след смъртта на поредната си съпруга живеел сам в едноетажна къща с двор. Само една жена станала неволен свидетел на гаврата с животните, но се страхувала от агресивния му нрав и не желаела да свидетелства. Когато екипът ни намери изверга и го попита защо върши всичко това, той нагло отвърна: „А свидетели имате ли?"

Безсилие

Именно липсата на сведетели, а и на достатъчно силен закон за защита на животните в България, позволява на извратени типове да вършат безчинствата си ненаказани. Според ветеринарната лекарка д-р Катерина Маркова напоследък мъчителите ставали все по-изобретателни. Наскоро тя спасила котка, чието тяло било пронизано от голяма стрела. Нещастното животинче умирало бавно в адски мъки в продължение на дни. Д-р Маркова смята, че в нашата страна трябва да се създаде зоополиция, която да се занимава специално със случаите на жестокост над четириногите. И макар че съгласно Закона за защита на животните, който излезе в началото на миналата година, полицията трябва да разследва и гаврата с животни, на практика това почти не се случва. Трябва да се признае, че в България няма изпълнителен орган, който да приложи този закон.


Well yet everyone be familiar with that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.