fbpx
Печат
Новини
Личности
Посещения: 13699

Девет месеца след старта си, кампанията за осиновяване на домашни любимци на Радио Magic FM „Вземи ме вкъщи“ може да се похвали с петнадесет осиновени кучета и котки.

Успехът на инициативата се дължи най-вече на безрезервната подкрепа на партньори и приятели, сред които този месец името си записа и актьорът Асен Блатечки. „Лошото момче“ на съвременното българско кино разкри в специална фотосесия своята дългогодишна привързаност и любов към животните.

Изненадващо и за самия Асен, партньори в снимките на новата реклама на кампанията „Вземи ме вкъщи“ бяха не кучета, а малки котета. Още по-весела стана фотосесията, когато под прожекторите бяха представени палавите едномесечни Рафаела, Габриел, Филип, Леополд, Тимъти, Сантяго и Себастиан. Седемте малчугани разчитат на снимките си с Блатечки, за да намерят добри нови стопани.

Well yet everyone be aware of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

По време на фотосесията театралната звезда демонстрира завидно самообладание, перфектни рефлекси и чудесно настроение. Самият Асен сподели, че има опит в отглеждането на котки, въпреки че в момента е горд стопанин на кучетата Арес и Ричи.

 

Интересни кадри от фотосесията на Асен Балтечки за кампанията „Вземи ме вкъщи“ ще намерите в новия брой на списание Story, който излиза в петък, 24 юни.

Рекламните снимки на Асен и компания са по столичните улици и булеварди от 26 юни, неделя, благодарение на агенцията за външна реклама KOOH.

Новите приятели на Асен Блатечки и още котета и кученца очакват своите стопани на сайта на кампанията „Вземи ме вкъщи“ на адрес Dom.MagicFM.bg.

Инициативата „Вземи ме вкъщи“ на Magic FM има за цел да промени нагласите към бездомните животни, да ги извади от анонимност и да им даде шанс да намерят добър и сигурен дом. Затова организаторите показват животни за осиновяване с техни снимки и подробна информация за характера, навиците и актуалното им здравословно състояние.

Кампанията за осиновяване на домашни любимци „Вземи ме вкъщи“ се осъществява с безценната подкрепа на международната благотворителна организация за защита на животните „4 лапи“, сайта за осиновяване bezdom.info, ветеринарна клиника Итавет и училище за кучета „Чемпиън“. Медийни партньори на инициативата са безплатното издание Програмата, агенция за външна реклама KOOH, списание „Моят приятел Кучето“ и рекламна агенция Сфера дизайн.

Радио Magic FM излъчва в София, Пловдив и Габрово. Радиото е част от скандинавската медийна група SBS Broadcasting, която през 2007 г. е придобита от втората по големина европейска медийна група ProSiebenSat.1 Group. В България ProSiebenSat.1 Group притежава още Радио Веселина, Радио Витоша, Радио и Телевизия The Voice.

Форматът на Magic FM е Soft AC, а слогънът му „Soft music“. Радиото излъчва най-доброто от най-големите музикални звезди на 80-те, 90-те и новия век.