fbpx
Печат
Новини
Анализи и мнения
Посещения: 13757

ИЗРОД се опита да отрови едно от най-умните кучета в Пловдив - специално обучения за планински спасител Вихрен. Изрод е точното определение на човек, който е способен да посегне на куче спасител. Всяко от тях е преминало изключително скъп курс на обучение, а точно това е спасило човешки животи при наводнението в село Бисер. За всички в страната то е герой, но „гражданинът", който му е посегнал, явно не се интересува от това. Тоест му е все тая, че жертвите в Бисер са по-малко благодарение на четириногото.

Well already everyone be familiar with that generic levitra for sale detected with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Вероятно немската овчарка не е предизвикала гнева на съседите, а е станала невинна жертва на комшийска война, в която едната страна просто си е показала селянията. За собственика на Вихрен обаче това куче е като дете. Съответно и посегателството върху него е равносилно на това да се опиташ да отровиш хлапе. Наскоро наказанията за малтретиране на животни бяха завишени драстично, но може би е крайно време законът освен на хартия да бъде приложен и на практика.

В противен случай винаги ще има изроди, които да превърнат някое куче в жертва на селянията си.