ImageТомбола за дарители с награда едноседмична почивка за двама в луксозна къщичка близо до Банско и Катарино предлага на дарителите си Българското общество за защита и опазване на бездомните животни . Наградата включва самолетни билети от всяко европейско летище до София, трансфери до скизоната на Банско, безплатни карти за лифтовете и наем на ски или сноуборд екипировка. Спечелилите наградата кучешки благодетели ще се радват и на специално посрещане с шампанско във вилата.

За да се участва в томболата за наградата, трябва да се направи дарение от 10 евро на обществото или директно на някой от проектите, по които то работи - приюти за бездомни животни в София и Варна и осиновяване на български бездомни кучета в държави от Западна Европа.


Well along everyone be aware of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In distinct on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Кампанията и наградата са само за истински любители на кучетата, не за всеки, предупреждават от асоциацията. Вилата е част от създадения от нея приют за бездомни кучета в района и в момента в него има седем животни. "Те имат напълно свободен достъп до общите части на вилата", обясниха от асоциацията.

Кампанията е организирана, за да се съберат средства за изграждането на приют за бездомни кучета и в София. Целта е 40 000 евро, с които ще се построят и модернизират помещенията, ще се закупи медицинско оборудване и мобилна клиника за лекуване и кастрация на бездомни животни.

Pin It