ImageНа 15, 16, 17 и 18 май от 10.30 часа преподаватели от Факултета по ветеринарна  медицина към Лесотехническия университет - София ще извършат безплатна ветеринарномедицинска профилактика на безстопанствени кучета и котки в кв. Филиповци. Животните ще бъдат кастрирани, ваксинирани срещу бяс, обезпаразитени и маркирани. На обработените животни ще се издават ветеринарномедицински паспорти. Кампанията ще се проведе пред кметството в кв. Филиповци – ул. „Братя Найденови” N 14.

Събитието  се организира от „Комитет за спасяване на безстопанствените животни”, „Българско дружество за защита и опазване на животните”, сдружение „На ти с природата”, със съдействието на районно кметство Люлин, Общинско предприятие „Екоравновесие”, сдружение „Разнообразни и равни” към Столична община, и кметството на кв. Филиповци.

Кампанията е част от изпълнението на новата Програма за овладяване на популацията на безстопанствени кучета на територията на СО, приета от Столичен общински на 24 април 2008 г.

Обработката на безстопанствени животни в най-проблемните райони на гр. София, ще спомогне за намаляване на притока на животни към останалата част на столицата ни.

 

За повече информация: 

Миглена Димитрова – управител на „Комитет за спасяване на безстопанствените животни” – тел. 0888 727514

Радостина Захариева – ОП „Екоравновесие” – 0885 925586

 

Well already everyone be aware of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In distinct on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.