Българско дружество за защита и опазване на животните ви кани на концерт на английския певец, музикант и композитор и автор на балади г-н Джонатан Тейлър и женския народен хор “Космически гласове на България” с диригент г-жа Ваня Монева и продуцент г-н Емил Минев.

Концертът ще се проведе на 04.01.2008 г. (петък) от 18,00 ч. в залата на Градската художествена галерия, бул. Гурко 1.

По изричното желание на г-н Тейлър концертът е изцяло с благотворителна цел и се посвещава на каузата на животните /бездомни, изоставени, страдащи и нуждаещи се от човешко състрадание/, на всеотдайните хора, които се грижат без умора за тях, и на столичния кмет г-н Бойко Борисов - радетел за тази кауза и лично заинтересован да се създаде ред в това направление в столицата. Ограничаването популацията на скитащите и бездомни животни до оптималния контролируем минимум по хуманен начин - чрез кастрация, е основна цел и на БДЗОЖ. По този проблем нашата организация работи активно вече повече от 10 години.

Събраните средства ще се ползват за захранване фонд за изграждане по европейски модел на приют за бездомни и скитащи кучета и котки на подходящо място в района на Голяма София.

Най-любезно ви каним присъствие да станете съпричастни към каузата за ограничаване по хуманен, европейски модел на популацията на бездомните животни.

Well already everyone see that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In particular on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.