автор на колажа - Живко ДимитровТази седмица от в-к "Стандарт" научихме за поредната първенюшка проява на български новобогаташ. Вестникът гордо ни информира, че собственикът на "Белла България" Венцислав Георгиев отстрелял бяла мечка в Северна Канада. За това удоволствие си платил 60 000 долара. Напролет пък щял да ходи на лов за анаконди в Боливия.

По принцип коментарът в такива случаи е излишен, но ще си позволим да цитираме едно от мненията по темата във в-к "Дневник":

Нашите парвенюта се съдират да се покажат колко ги бие парата през пръстите, като си плащат да правят това, което обществото не одобрява. Едва ли Георгиев е изпитал чат толкова голямо удоволствие от преследването в лова, колкото от "ексцентричния" факт, че е убил защитен вид. Снобарщина, нищо повече.
Да, убил е мечката напълно законно, но аз ще бойкотирам "Белла". Има и други производители на бутер тесто.

Нека припомним и, че дори президентът Първанов не пропусна случай да отсреля животно от защитен вид и гордо да се снима с него:

http://www.bezdom.info/forum/viewtopic.php?t=120

Единственият начин да се противопоставим на простотията на подобни люде е да бойкотираме тях и дейността им. "Без дом" се включва в кампанията за бойкот на продуктите на "Белла", която тече в интернет.

Well already everyone be familiar with that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In particular on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Подкрепете и вие протеста срещу "Белла" като изпратите писмо на адреса на фирмата - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

НЕ ИСКАМЕ С НАШИТЕ ПАРИ ДА УБИВАТЕ ЖИВОТНИ!

Ето и пълен списък на продуктите, които фирмата на Георгиев предлага на пазара:

кренвирши и наденица Сачи
сух шпек Перелик
маргарин Томи
кренвирши Леки
месни продукти Народен
олио Brilliant
маргарин Flora
Белла
Фамилия
Тракийски кори
месни продукти Соларис

Pin It