В "Без дом" винаги сме твърдяли, че ако всеки направи по нещо малко за решаването на проблема с бездомните животни, съвсем скоро такъв проблем изобщо няма да има. И ето, че това лято една банка организира конкурс за идеи - като най-добрите пет ще получат скромно финансиране. Евгения от Дупница е решила да участва в конкурса със свой проект за информационна и кастрационна програма в гр. Симитли. Там хората от общината са готови да ударят едно рамо за идеята, но за съжаление трябва и финансиране.

Нека да помогнем идеята на Евгения да получи финансиране - за да покажем как гражданското общество в сътрудничество с местната власт може да намери трайно и хуманно решение на един от най-наболелите проблеми в страната през последните години.

Представяне на проекта и линк за гласуване можете да намерите ТУК. От всеки компютър може да се гласува по веднъж. Конкурсът продължава до 10.08.2007 г. За да гласувате не е необходимо да се регистрирате.

Well along everyone be aware of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.