“Приятелството няма порода” е мотото, под което ще се проведе и второто благотворително зооекспо за тази година.

Събитието ще се състои на 23 юни 2007 пред Паметника на Съветската армия. Хората, които ще получат събраните средства от зооекспото са артистите от Дома на ветерани на културата. Основен партньор на организаторите е Съюзът на артистите в България, а лица на кампанията - известните български актриси: Искра Радева и Илка Зафирова. Партньори на събитието от страна на медиите са БГ радио и БТА.

Първото благотворително зооекспо проведохме на  13 януари 2007 в музея “Земята и хората”. Събитието се състоя под егидата на Софийска община и със съдействието на  организации за защита на животните. Инициативата предизвика широк обществен и медиен интерес. Събрани бяха 1600лв, които дарихме на Дома за възпитание на деца, лишени от родителски грижи, кв. Драгалевци. Идеята на БЛАГОТВОРИТЕЛНО зооекспо е хората да осиновяват  кучета и котки, спасени от улицата и търсещи нов дом.

Ако Вие сте спасили животно от улицата и искате то да намери добри стопани, можете да го запишете за участие в зооекспото на и-мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Животните трябва да са ваксинирани и обезпаразитени и да имат паспорт. Желателно е възрастните животни да са кастрирани.

Well already everyone know of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

На 23 юни пред Паметника на Съветската армия всеки ще може да си осинови куче или коте срещу символичната цена от 20 лева. Инициативата цели да поощри хората да осиновяват бездомни животни, като по този начин помагат за намаляване на броя на скитащите по улиците кучета и котки по един безболезнен и благороден начин.

Организатори: Софийска община - ОП "Екоравновесие", PR Агенция РестАрт Комюникейшънс, организация “На ти с Природата”, сайтът dailapa.dog.bg,  сайтът bezdom.info, Федерация грижа за бездомните кучета, сдружение "ДАРА", Клуб "Защита на животните" към Американския колеж - София, Немски кастрационен център - Студентски град, сдружение Приятели на котките, Германо-българска помощ за животните, Българско дружество за защита и опазване на животните;