На 21 май, понеделник, в Унгарския културен институт се открива изложбата “Моят приятел – кучето” на художничката Анелия Александрова. В изложбата са включени 12 платна, нарисувани с акрил и колажирани с различни фактури, ръчна хартия, дори и с кучешка гранула.

Главен герой в композициите е сандбернара Валди, домашният любимец на Анелия, който дори се подписва собственоръчно с лапа на една от картините. С тази изложба художничката иска да покаже на света чувствителната душа, която се крие зад огромните внушителни размери на нейнит приятел, които първосигнално предизвикват страх у повечето хора.

Това е петата самостоятелна изложба на Анелия, която участва и в много други колективни изложби у нас и в чужбина. Нейни платна са собствевност на частни колекции у нас, Гърция, Турция и Италия, община Поморие и Националната Художествена Академия, а някои от стените в Александровска болница са украсени с нейни стенописи.

Можеш да разгледаш платната на Анелия Александрова до 8 юни.

Well along everyone be familiar with that generic levitra for sale detected with ease in the Internet. In specific on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Pin It