Кучето Фрида от приюта на дружеството "Германо-българска помощ за защита на животните" в Добрич отлетя за Германия. Чуждестранна летовничка преди година снима четириногата дама, а в навечерието на коледните празници я осинови, съобщи Мария Великова - ръководител на местния филиал на неправителствената организация.
  Друг обитател на приюта също се радва на нов дом в Германия. Болончето Варна е намерено изхвърлено край бензиностанция по пътя за Варна и затова носи името на морския град. Туристка от Германия дойде с дъщеря си в приюта, за да си изберат голямо куче, но слабата, възрастна, нещастна болонка спечели сърцето на майката, разказа Великова. В дружеството наскоро получили снимки на преобразената Варна, а и енергичният лай на кучето по телефона бил сигурен знак, че е щастливо.
  В приюта на дружеството "Германо-българска помощ за защита на животните" в Добрич сега живеят 650 четириноги. По думите на Великова туристи, които почиват през лятото в курортите "Албена", "Свети Константин и Елена" и "Златни пясъци", често навестяват големия дом за четириноги в Добрич. Германските осиновители нарочно търсят не расови, а улични кучета, защото естественият подбор им е изградил по-здрав имунитет и са по-интелигентни, каза ръководителката на дружеството. Неотдавна Великова навестила своите питомци, заминали за Германия, и се уверила в доброто им здраве и в милосърдието на техните стопани на традиционна среща на осиновители на български животни. 


Well afore everyone know that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Pin It