ВЪЗМОЖНО ЛИ Е В СОФИЯ ПОРОЧНАТА ПРАКТИКА С ЕВТАНАЗИЯ НА КУЧЕТАТА ДА СЕ ЗАМЕНИ С ДОКАЗАЛАТА СВОЯТА ЕФЕКТИВНОСТ ПО СВЕТА КАСТРАЦИЯ?

Оказва се, че всичко е възможно, ако има добра воля и желание за решаване на проблемите: от 11 септември общинското предприятие “Екоравновесие” започна да кастрира заловените здрави кучета и след 3-дневен престой да ги връща обратно.                  

АФА - България се обръща към всички приятели на кучетата да мобилизираме усилията си за максимална координация при завръщането на кастрираните кучета. Имаме уникалния шанс да подкрепим на практика световно утвърдения метод CCR улови кастрирай върни”.

От понеделник до петък между 8.30 и 11.30 часа с ловните екипи на общината ще пътуват наши доброволци, за да съдействат за връщането на кучетата по места. Животните ще бъдат маркирани с цветни каишки и V-образно купирано ухо, ще бъдат обезпаразитени и ваксинирани против бяс. Ако искате и вие да помогнете, обърнете се към зоналните координатори на АФА България.

За повече информация:  www.bulgarian-animals.com

Well already everyone know that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In particular on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Pin It