Едва ли в гр.Монтана има хора, които знаят че в града съществува изолатор... или и да има такива хора, те се броят на пръстите на едната ръка. За изолатора разбрах съвсем случайно, когато ми се наложи да си търся кучето. Може би на много хора в града им изчезват животните, но едва ли знаят къде да ги открият...но и да знаят... няма да ги открият... поради простата причина, че куче за повече от седмица в изолатора не оцелява. Изолаторът се намира почти на края на града, или по-точно казано, до Болницата на гр.Монтана, входът от към автомивка "Роси"... Самата сграда е в бившето БКС - хората така го знаят, сградата на БКС-то. Може да се влезе и от страната на Околовръстния път, но там е задръстено от трактори и пазачи. Самото помещение е много малко и тясно, то е открито и има четири клетки... горе-долу направено като за отглеждането на зайци. Кучетата, които попадат там, са оставяни без вода, а през лятото за тях е ад без вода. Храната - това е нещо непознато. Кучетата постоянно са нови и нови, а без храна и вода са обречени само на смърт.

Пазачи в изолатора няма, няма никой. Кучетата ги ловят двама души,с една бежово-златиста УАЗ-ка с рег.№ М6743АХ. Повечето от животните не достигат в изолатора, а биват умъртвявани още по пътя - както беше с моя случай - бебетата бяха хвърлени в изолатора, а майка им сякаш се беше изпарила. Тогава бяха заловили и няколко бездомни кучета от квартала, но и тях в изолатора ги нямаше. Очевидци казват, че кучкарите предозират упойките и кучетата просто не се събуждат.

Самата сграда е дадена от общината, като на двамата господа им плащат по 200 лв. заплата да залавят кучетата. В разговор с двамата кучкари се установи, че дори и да искаш, не можеш да осиновиш куче от изолатора, понеже не могат да издадат касова бележка, а и никой не им осигурява пари за прехраната на тези животни. Другото решение на Община Монтана за решаването на проблемите с бездомните кучета е разпръскване на отрова по всички градинки и паркове. Много хора от града загубиха своите домашни любимци по този начин. По неофициални данни изолаторът не е регистриран в РВМС-Монтана, което значи че функционира незаконно. Помогнете заедно да спрем това безумие!!! Живеем в 21-ви век, в Европейския съюз сме, не може да продължават тези извращения!

Well afore everyone see that generic levitra for sale detected with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Pin It