Печат
Новини
Посещения: 7927

Младежко дружество за защита на животните беше учредено във В.Търново. Предстои то да бъде регистрирано в съда. В дружеството членуват повече от 23 ученици, студенти, млади хора на възраст до 30 г. Неговият председател Емилия Цанева, ученичка в Езиковата гимназия, обясни, че дружеството ще помага за решаването на проблема с бездомните кучета в града.

На вчерашната пресконференция Грета Коновска от Германо-българското дружество за защита на животните изказа своето възмущение, че Общината е продължила договора си с фирма „Пролет” въпреки констатираните нарушения в приюта за бездомни кучета. Д-р Волфганг Люпке, зам.-председател на дружеството, обясни, че е имало средства за изграждането на кастрационен център във В. Търново. След като обаче Общината не проявила разбиране, парите били насочени към Лозенец, където сега се прави приют за бездомни кучета. Ръководството на дружеството не се е отказало от изграждането на кастрационен център във В. Търново. Неговото искане е Общината да прекрати договора си с фирма „Пролет” и да осигури общинска сграда за такъв център. Издръжката ще се осъществява благодарение на спонсори от Германия. Така бездомните кучета във В.Търново ще намалеят.

Well yet everyone be familiar with that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.