ImageПреди близо месец 42 кученца бяха спасени при опит за контрабанден износ. Благодарение на доброволци и природозащитници те бяха транспортирани от границата, бяха настанени в стационар, прекараха карантинен период. Със събраните от вас даления животинките получиха лечение и грижи. За съжаление останаха само 8 от тях, които ще бъдат предложени за осиновяване на своеобразно мини зооекспо в събота, 31.03.2007 г. между 12 и 16 ч. в клуба на ДСБ на ул. Иван Вазов № 15. Заради лечението и серумите кученцата не са ваксинирани. Новите собственици ще получат и пълна информация за проведеното до момента лечение.

Ето и снимки на Великолепната осморка:

 

Well along everyone have that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Банго Васил - голям послушко, но е живо и подвижно кученце

Image

 

Блеки - мъничък дребосъчко, който за разлика от другите не иска да расте, има нужда от любов и спокойствие, за да се отпусне ОСИНОВЕН!!!

Image

 

Чупакабра - очарователно създание, жива и скоклива

Image

 

Калинка - най-дебелата и най-лакомата

Image

 

Най-големия хулиган -Лорд. За него няма прегради, които да не може да прескочи, няма куче, което да му застане на пътя на храната, след мнооого скачане - иска само да бъде гушнат, единствено тогава може да спре на едно място. ОСИНОВЕН!!!

Image

 

Маша - мило, едро, много спокойно момиче

Image

 

Маска - изключително жизнена и закачлива

Image

 

Това е единстевото оцеляло породисто куче - питче, момче, много дребен, бавно и трудно се възстановява. ОСИНОВЕН!!!

Image

Pin It