Кметът на община Банско Александър Краваров подписа договор с германската неправителствена организация за защита на животните "Тиерхилде зюден" за намаляване на популацията на бездомните кучета и котки в Банско, оповестиха от общинската администрация.

Well already everyone know of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In particular on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Съгласно договора дейностите по кастрацията на бездомните кучета и котки ще се извършва в Общинската ветеринарна лечебница в Банско. В нея бездомните животни ще бъдат кастрирани, ваксинирани срещу бяс, регистрирани и маркирани.

За целта лечебницата ще бъде снабдена с германско оборудване, а ветеринарните лекари, които ще осъществяват кастрацията, ще бъдат обучени за хирургическата намеса и анестезията.

Финансовите разходи за обучението на лекарите, медикаментите за кастрация на животните, маркирането и ваксинирането на бездомните кучета и котки ще бъдат поети от организациите "Тиерхилфе зюден" и "Андерланд" в Бон /Германия/.

Pin It