http://www.bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifВсички обявиrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

НАМЕРЕН ЧЕРЕН ДАКЕЛ

nopic
Намерих черен мъжки дакел в с. Драгана , област Ловеч. Дакелчето е приютено, моля, ако някой е изгубил такъв в района, да се свърже с мен на телефон 0878245420
08-21-2017
от Димана
2 показвания

Кира

Кира
Подарявам женско куче на година и половина. Казва се Кира. Много е игрива, любвеобилна, обича да си играе с малки деца . Има установени хигиенни навици. Кира се нуждае от собственик, който може да и усигори повече внимание, грижи и любов.Има паспорт и всички необходими ваксинации.Обича да тича свободно, къща с дворче е подходяща за нея. Да се обаждат само сериозни хора!
08-21-2017
от Жасмина Кръстева
49 показвания

Сладко мъжко коте от София на 2 месеца спешно търси дом

Сладко мъжко коте от София на 2 месеца спешно търси дом
Лежеше край пътя с рана на окото. Веднага го закарахме в клиника, където ни казаха, че има възпаление и за съжаление най-вероятно го е загубило изцяло.
Започнахме лечение с капки и антибиотици. Първите няколко дни бяха критични-не се хранеше, не можеше дори да регулира температурата си сам.
За щастие бързо се повлия от лечението. Вече хапва редовно и е игрив. Обезпаразитен е вътрешно и външно.
Малчуганът се пребори успешно и сега има нужда от нов дом.
Кръстихме го Кид, на пирата Уилям Кид :)
08-20-2017
от Галя Христова
9 показвания

Изгубена женска котка в Очва купел I

Изгубена женска котка в Очва купел I
Изгубена е женска котка на около 2 години в района на Овча купел I (зад казиното срещу Фантастико).

Котката е с бяло по гърдите и сиво-черна окраска. Казва се Моли.

Предлагаме възнаграждение.

За връзка: Валентин Ганчев, тел. 0883431594
08-20-2017
от Меръл Варадинова
22 показвания

Подарявам домашен любимец

Подарявам домашен любимец
Мъжко кученце, кръстоска между чихуахуа и пинчер . На 3 годинки. С хигиенни навици.
Много любвеобвилен.
08-20-2017
от Ася Петкова
165 показвания

Подарявам риж котарак

Подарявам риж котарак
Рижко е тигърче със златни очи на 6 години, кастриран и гледан с любов в домашни условия. Но се случва най-лошото и котето остана без стопанин. Взех го при мен докато му намеря дом. Котаракът е силно травмиран и уплашен от промяната, явно стопанинът много му липсва. Положението се усложнява и от ревността на моята котка – когато не съм наблизо, тя напада „нашественика“. Така че Рижко търси нов дом. Научен е да ходи в сифона на банята, което спестява много пари за котешка тоалетна. Ако не искате
08-20-2017
от Люси
5 показвания

СПЕШНО подарявам английски кокер шпаньол

СПЕШНО подарявам английски кокер шпаньол
Спешно търсим нов стопанин , до няколко дена. Кученцето е на една година и десет месеца. Всички ваксини са му бити и отразени в здравната му книжка. Хранено е само с качествени гранули. Има всички хигиенни навици за отглеждане в апартамент. Много е любвеовилно. Не е агресивен към никой, нито към хора, нито към животни. Свикнал е на живот с деца, не е посягал на децата дори при дразнене.
Моля обадете се, спешно е!
08-20-2017
от Михаела Анастасова
771 показвания

Мерцедес(на 2 месеца) търси кой да хапе!

Мерцедес(на 2 месеца) търси кой да хапе!
Малката, все още сучеща Мерцедес била отделена от мама и захвърлена на оживено кръстовище. Цял ден тя плакала, а разни хора я подминавали. Една жена опитала да ѝ даде храна, но изплашената малка Мерцес само ѝ съскала и ръмжала. Дошла нощта и Мерцеден, омаломощена от стреса, глада и жегата и много плачеща за мама, и намерила хралупа-в търбуха на един неправилно паркирал Мерцедес. От там тя продължила да вика майка си, която никога нямало да дойде и без да знае, очаквала смъртта си при запалване
08-19-2017
от Силвия
10 показвания

Американски кърл

Американски кърл
Подарявам изоставена мъжка котка порода американски кърл на около годинка.Намира се в едно село на 85км от София.До есента има кой да го гледа, след това ще трябва да се оправя само.
08-19-2017
от Кирил Димитров
11 показвания

Изгубена/открадната котка!

Изгубена/открадната котка!
Oтговаря на името Маша. Дружелюбна котка, сравнително дребна, носи зелена противопаразитна каишка. По торса има характерно оцветяване - рижавеещи участъци, което я отличава от другите котки с такава козина. Изчезнала на 15 август от двор в с. Бачково. Смятаме, че е открадната или хваната и пусната в Асеновград или Пловдив. Ако сте я намерили или сте я видели (и снимали), моля позвънете/пишете.
08-18-2017
от Atanaska
17 показвания

Специално коте търси постоянен дом

Специално коте търси постоянен дом
Здравейте! Аз съм на 3 месеца, нямам си име и постоянен дом, скоро останах и без едното си оченце и едни добри хора ме заведоха да ме оперират.. вече съм добре, имам всички необходими ваксини и паспорт. Осигурена ми е и безплатна кастрация когато порасна, но хората не могат да ме задържат за дълго , тук има две котки които не ме искат и само ме плашат ..Ако някой отвори сърцето си за едно котенце ,което е по-различно от другите ..аз ще дам цялата си любов и много ще си играя с вас обещавам!
08-18-2017
от Николай Иванов
9 показвания

Рижаво и черно котета търсят постоянен дом

Рижаво и черно котета търсят постоянен дом
Подарявам две мъжки котета -
рижаво и черно. Котетата са родени месец април. Направени са им първите две имунизации и са обезпаразитени. Поради факта, че в къщата живеят още три котки и две кучета, няма как да останат за постоянно. Много са гальовни и игриви. Ако някой проявява интерес моля да се обади на посочения телефон. Транспорта не е проблем.
08-18-2017
от Евгений Зарев
2 показвания

Ема

Ема
Ема е на два месеца. С нейния брат са сираци. Отгледахме ги от 2-3 седмични. Сега са едни щури и гальовин котета, които мечтаят за собствен дом. Тя ще дари своя човек с много ласки. Най-доброто момиче. Обезпаразитена. Ваксинирана. С отлични хигиенни навици.
08-18-2017
от sheba
5 показвания

Кой ще обикне малкия Ноа!?

Кой ще обикне малкия Ноа!?
Ноа е младеж на около 6 месеца. Мил, добър и гальовен, с изградени хигиенни навици. Ще стане голямо момче.
Да се обаждат само хора, които ще го гледат като домашен любимец!
08-18-2017
от Galina Georgieva
106 показвания

Лео търси най-прекрасния дом.

Лео търси най-прекрасния дом.
Лео е на два месеца. С неговата сестричка са сираци. Отгледахме ги от 2-3 седмични. Сега са едни щури и гальовин котета, които мечтаят за собствен дом. Той ще дари своя човек с много ласки. Най-доброто момче. Обезпаразитен. Ваксиниран.
08-18-2017
от sheba
39 показвания
Резултати 1 - 15 от 3204
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com