http://www.bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifПодарявам котеrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Сладко мъжко коте от София на 2 месеца спешно търси дом

Сладко мъжко коте от София на 2 месеца спешно търси дом
Лежеше край пътя с рана на окото. Веднага го закарахме в клиника, където ни казаха, че има възпаление и за съжаление най-вероятно го е загубило изцяло.
Започнахме лечение с капки и антибиотици. Първите няколко дни бяха критични-не се хранеше, не можеше дори да регулира температурата си сам.
За щастие бързо се повлия от лечението. Вече хапва редовно и е игрив. Обезпаразитен е вътрешно и външно.
Малчуганът се пребори успешно и сега има нужда от нов дом.
Кръстихме го Кид, на пирата Уилям Кид :)
08-20-2017
от Галя Христова
9 показвания

Подарявам риж котарак

Подарявам риж котарак
Рижко е тигърче със златни очи на 6 години, кастриран и гледан с любов в домашни условия. Но се случва най-лошото и котето остана без стопанин. Взех го при мен докато му намеря дом. Котаракът е силно травмиран и уплашен от промяната, явно стопанинът много му липсва. Положението се усложнява и от ревността на моята котка – когато не съм наблизо, тя напада „нашественика“. Така че Рижко търси нов дом. Научен е да ходи в сифона на банята, което спестява много пари за котешка тоалетна. Ако не искате
08-20-2017
от Люси
5 показвания

Мерцедес(на 2 месеца) търси кой да хапе!

Мерцедес(на 2 месеца) търси кой да хапе!
Малката, все още сучеща Мерцедес била отделена от мама и захвърлена на оживено кръстовище. Цял ден тя плакала, а разни хора я подминавали. Една жена опитала да ѝ даде храна, но изплашената малка Мерцес само ѝ съскала и ръмжала. Дошла нощта и Мерцеден, омаломощена от стреса, глада и жегата и много плачеща за мама, и намерила хралупа-в търбуха на един неправилно паркирал Мерцедес. От там тя продължила да вика майка си, която никога нямало да дойде и без да знае, очаквала смъртта си при запалване
08-19-2017
от Силвия
10 показвания

Американски кърл

Американски кърл
Подарявам изоставена мъжка котка порода американски кърл на около годинка.Намира се в едно село на 85км от София.До есента има кой да го гледа, след това ще трябва да се оправя само.
08-19-2017
от Кирил Димитров
11 показвания

Специално коте търси постоянен дом

Специално коте търси постоянен дом
Здравейте! Аз съм на 3 месеца, нямам си име и постоянен дом, скоро останах и без едното си оченце и едни добри хора ме заведоха да ме оперират.. вече съм добре, имам всички необходими ваксини и паспорт. Осигурена ми е и безплатна кастрация когато порасна, но хората не могат да ме задържат за дълго , тук има две котки които не ме искат и само ме плашат ..Ако някой отвори сърцето си за едно котенце ,което е по-различно от другите ..аз ще дам цялата си любов и много ще си играя с вас обещавам!
08-18-2017
от Николай Иванов
9 показвания

Рижаво и черно котета търсят постоянен дом

Рижаво и черно котета търсят постоянен дом
Подарявам две мъжки котета -
рижаво и черно. Котетата са родени месец април. Направени са им първите две имунизации и са обезпаразитени. Поради факта, че в къщата живеят още три котки и две кучета, няма как да останат за постоянно. Много са гальовни и игриви. Ако някой проявява интерес моля да се обади на посочения телефон. Транспорта не е проблем.
08-18-2017
от Евгений Зарев
2 показвания

Ема

Ема
Ема е на два месеца. С нейния брат са сираци. Отгледахме ги от 2-3 седмични. Сега са едни щури и гальовин котета, които мечтаят за собствен дом. Тя ще дари своя човек с много ласки. Най-доброто момиче. Обезпаразитена. Ваксинирана. С отлични хигиенни навици.
08-18-2017
от sheba
5 показвания

Лео търси най-прекрасния дом.

Лео търси най-прекрасния дом.
Лео е на два месеца. С неговата сестричка са сираци. Отгледахме ги от 2-3 седмични. Сега са едни щури и гальовин котета, които мечтаят за собствен дом. Той ще дари своя човек с много ласки. Най-доброто момче. Обезпаразитен. Ваксиниран.
08-18-2017
от sheba
39 показвания

Белла търси дом

Белла търси дом
СПЕШНО ТЪРСИ ДОМ !
БЕЛЛА е писана на около 4 години.Ваксинирана,кастрирана и обезпаразитена вътрешно и външно.Много добричка и гальовна.Разбира се много добре с деца.Моля помогнете да и намеря дом и грижовни стопани. Писаната живее в Търговище и ще бъде транспортирана до новите и стопани. МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ!
За повече информация пишете ми на лични или на тел.0897 817 860.
08-17-2017
от Снежана Георгиева
22 показвания

Корлеоне търси дом. Мейн кун

Корлеоне търси дом. Мейн кун
Корлеоне търси нов дом. 3-годишен красавец, порода Мейн кун. Кастриран и обезпаразитен. С хигиенни навици е, хапва всичко - без капризи. Има спокоен нрав. Понякога обича и да си играе.
08-17-2017
от Е Йотова
75 показвания

Търси дом!

Търси дом!
Мъжко котенце на 2.5 месеца търси спешно дом. Котенцето беше намерено на улицата в тежко състояние, невиждащо с двете очи. След проведено лечение, за съжаление успяхме да спасим само едното му око. В момента то е напълно възстановено, игриво и социално. Не изисква специални грижи. Обезпаразитено е вътрешно и външно и скоро ще бъде ваксинирано. Търси отговорни стопани, които ще го обичат такова, каквото е!
08-17-2017
от Biliana
32 показвания

Малчугани търсят дом

Малчугани търсят дом
От години се грижа за няколко котки в къща с двор. На пролет, както повечето знаят, бройката обикновено нараства, но за съжаление силите и средствата ми не достигат, за да мога да положа всички необходими грижи по отглеждането им.

Надявам се, че малките ще намерят своя човек, който ще ги дари с толкова любов и радост, колкото и те него. Две момиченца са, от едно котило.

Кротки са и с благ нрав.
Осигурявам транспорта до желаещия да ги вземе.
08-17-2017
от Яна Кадреева
17 показвания

Четири котенца търсят ДОМ !

Четири котенца търсят ДОМ !
Намерих четири малки котета преди две седмици отбити от майка си, преди да са започнали да се хранят сами. В момента се хранят чрез пипетки и биберон, но лека по лека започват да хапват сами. На снимките се виждат само три от сладките мъничета, тъй, като четвъртото се бори за живота си. Няма как да ги задържа, защото вече съм приютила 6 в къщи, не разполагам с повече пространство и финанси. Спешно се търсят добри и грижовни стопани. Отправям молба за помощ, защото най-малко искам да останат на
08-17-2017
от Биляна Георгиева
32 показвания

Подарявам коте !!!

Подарявам коте !!!
Привет, любители на котките! Това е Найла от град Пловдив и тя си търси собственик, който да я дарява с обич и грижи. Тя е на около 1 годинка и доколкото знам по порода се води Яванска котка. Котенцето е много игриво и любвеобилно. Има всички нужни ваксини. НЕ я продаваме, а я подаряваме. Благодаря Ви за вниманието!!
08-16-2017
от Габриела Русинова
76 показвания

Подаряваме женско коте

Подаряваме женско коте
Здравейте,
Търсим отговорен осиновител, който би спасил коте от улицата.
Подаряваме женско коте на 4 месеца. Не е голяма красавица, но е много умна и гальовна.
Обезпаразитена е вътрешно и външно.
08-16-2017
от iva
56 показвания
Резултати 1 - 15 от 1238
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com