http://www.bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifПодарявам кучеrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Голямо бижу търси дом - Варна

Голямо бижу търси дом - Варна
Търси се семейство за Тюфи.
На 1,10 г. 25-30 кг. 62 см. висока.
Хигиенни навици, кастрирана, обезпаразитена, ваксинирана, с паспорт.
Вози се в кола, ходи на повод отлично. Разбира се страхотно с други кучета.Прекрасно семейно куче, обича да е сред хора.
Албум/история: https://m.facebook.com/100002359710940/albums/1072821552806492/?ref=bookmarks
03-22-2017
от Цвети Илиева
230 показвания

СПЕШНО ДОМ

СПЕШНО ДОМ
БЕБО Е УНИКАЛЕН, МАЛЪК МЕЧОК. МИЛ, ГУШЛИВ, РАЗДАВА ЦЕЛУВКИ, ОБИЧ И ПРЕГРЪДКИ НА ВСЕКИ, КОЙТО ПРОТЕГНЕ РЪКА КЪМ НЕГО. ВЕЧЕ Е С ПЪРВА ВАКСИНА И ПАСПОРТ, НО НЯМА ИСТИНСКИ ДОМ. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МУ И МУ ДАЙТЕ ШАНС ДА ИМА ТАКЪВ. ДАВА СЕ САМО НА ОТГОВОРНИ СТОПАНИ С ОТНОШЕНИЕ И СЪРЦЕ КЪМ ЖИВОТНИТЕ. ЗА ДВОР НА СИНДЖИР ИЗРИЧНО - НЕ. КУЧЕНЦЕТО Е ПРЕКРАСНО И ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ИСТИНКСИ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ ....
03-22-2017
от Анета Петкова
526 показвания

ПЕТЯ търси дом

ПЕТЯ   търси дом
Аз съм Петя . Имах стопани докато навърших 4 месеца, но след това се отказаха от мен. Заведоха ме пред едно място и ме вързаха за вратата. Там имаше много кучета и аз се изплаших, но какичките които дойдоха и ме намериха се погрижиха за мен. Родена съм октомври 2015 г. Малко съм ревнива и искам цялата любов за себе си. Иначе съм добричка и игрива. Разбирам се с другите. Моля се всеки ден някой да ме отведе и да имам собствен дом и стопани .
03-22-2017
от Галина Илиева
429 показвания

ЗАКИ търси дом

ЗАКИ  търси дом
Казвам се Заки, така ме кръстиха когато ме намериха. Имах още 8 братчета и сестричета но те всички намериха дом, само аз останах. Роден съм на 01.10.2016г. , вече си имам всички ваксини и чип. Направиха ми и паспорт. Още съм малък но ще стана среден на ръст, защото мама е средна. Така казват. Добричък съм и търся добри стопани които ще ме приемат за винаги.
Някой ще дойде ли да ме вземе и да ме отведе на хубаво място ?
03-22-2017
от Галина Илиева
52 показвания

Цецка търси дом !

Цецка  търси  дом !
Казвам се Цеца. Така ме кръсти човека който ме спаси с моите малки бебета. На около 2 години съм . Страхувах се от хората, но всеки ден научавам, че има и добри хора способни да обичат. Спасиха и бебетата ми . След това ме заведоха на лекар, за да ме кастрират и ваксинират, за да не страдам повече и да не гледам децата ми как умират. Приемните ми хора, казват че съм изключително добричко , още малко страхливичка но ако ми дадеш шанс вярвам, че ще те обичам винаги.
03-22-2017
от Галина Илиева
34 показвания

ДЖИМИ ТЪРСИ СТОПАНИ

ДЖИМИ  ТЪРСИ   СТОПАНИ
Джими е социално куче.
Джими е куче от улицата което е спасено от доброволци. Прибран е от октомври 2015 г. Мисля , че е роден някъде средата 2014г. Много сладък, обича игрите, разходките, и гушкането.
Кастриран, ваксиниран с пълня ваксина и бяс , чип и европаспорт.
Търси прекрасни отговорни стопани които да го дарят с любов
03-22-2017
от Галина Илиева
164 показвания

ДАРА ТЪРСИ ОТГОВОРНИ СТОПАНИ

ДАРА ТЪРСИ ОТГОВОРНИ СТОПАНИ
Дара е изключително животно . Родена е някъде 02.2015г. Социална върви на повод без проблем разбира се с други кучета, възрастни хора и деца. Дара е кастрирана, с чип , пълна ваксина и бяс и притежава европаспорт. Не знам става ли за лов, но за приятел и друга със сигурност. Ако някой желае да я осинови и да я дари с любов , моля ви пише те ми !
03-22-2017
от Галина Илиева
276 показвания

Любовче ТЪРСИ любящи стопани

Любовче  ТЪРСИ  любящи стопани
Страхотна весела душица. Мила, игрива, разбира се кучета когато ги събера за игра с други. Не знам как се разбира с котки, но мисля че няма да има проблем. Тя е едно нежно създание, което може да донесе само радост и усмивки в нечии дом . Родена е април 2016г . Кастрирана, ваксинирана с пълна ваксина и бяс, чип и европейски паспорт .
Търси отговорни стопани които ще я обичат цял живот и не биха поискали да се разделят с нея !
03-21-2017
от Галина Илиева
243 показвания

Подарявам женско хъски

Подарявам женско хъски
Подарявам женско хъски на около 4 годинки,вероятно изхвърлена от стопаните си,може да е бременна.....Търся отговорни стопани,които ще я обичат.
03-21-2017
от Зоя Грозданова
1196 показвания

Твой, Бени!

Твой, Бени!
Казвам се Бени, но бих се припознал и в ново име, защото съм само на три месеца и бързо се уча. Търся си дом, където да бъда обичан. Малък съм, но имам напредък с навиците и вече се разхождам на повод. Много съм енергичен, но и послушен.Свикнах приемните ми родители да ме гледат в апартамент и казват, че не ме дават за дворно куче на синджир.
Ако ме искаш, свържи се с Яна. Тя държи на хуманно отношение (каквото и да значи това)!
Твой, Бени!
03-19-2017
от Яна Рашева-Псарянова
522 показвания

Подарявам кученца

Подарявам кученца
Две сестрички търсят своя дом. Много са мили, нежни и добри. Разбират се с кучета и деца. Нямат конкретна порода, но са доста дребнички за месеците си и няма да пораснат особено. Взехме ги в окаяно състояние, като едното е по-едричко от другото и евентуално може да бъде дворно куче. А до другото - то е много нежно и крехко и държа да бъде домашно куче, гледано в градски условия(едвам я заздравихме) и искам да знам, че ще е здрава и спяща на топличко. Нямам проблем да дойда на място.
03-16-2017
от desi ivanova
461 показвания

Малко сладко кученце

Малко сладко кученце
Тази малка сладурана си търси мили и любящи стопани. Много е мила и игрива. Родена е преди около 3 месеца. Ще стане средна на размери и е по - подходяща за двор, но с обич и разходки ще е перфектна и за апартамент. Майката не е породиста но е много добро и вярно куче. Ако искате тази малка топчица, която да ви радва и да ви прави компания тя е точно за вас.
03-16-2017
от Мария Живкова Чапарова
737 показвания

Малко сладко ПАЛЕ ТЪРСИ ДОМ!

Малко сладко ПАЛЕ ТЪРСИ ДОМ!
За контакти: Diana Nesheva, 0888 57 94 81
МАЛКИЯ БОРИС ТЪРСИ ВРЕМЕНЕН ИЛИ ПОСТОЯНЕН ДОМ!
Възраст - около 2 месеца.
Обезпаразитен, с направени кръвни изследвания, които са добри.

Преди две сутрини го открих лутайки се между колите на булеварда и тръгваше след всеки забързан за работа, без никой да му обърне внимание. Сега е на топло и сигурно място,но нямам възможност да го гледам.
03-15-2017
от mhtodorova
340 показвания

Две момиченца си търсят дом!

Две момиченца си търсят дом!
Подаряваме 2 кученца, отгледани с много любов, след като майка им умира малко след тяхното раждане.Търсят отговорни хора, които много ще ги обичат, въпреки, че НЕ СА породисти.
03-14-2017
от Светла Михайлова
157 показвания

Джина търси дом

Джина търси дом
Джина е млада, дребна, без порода.
Кастрирана, Ваксинирана, чипирана. Би се радвала на къща с двор, а защо не и топло легло в апартамент?
За осиновяване: 0896136772 Ирина Атанасова
03-14-2017
от Цвети Илиева
184 показвания
Резултати 1 - 15 от 642
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com