http://www.bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifПодарявам кучеrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Подарявам кученце

Подарявам кученце
3 месеца и половина . С паспорт , ваксини , обезпаразитено и добре обучено кученце . Смес между булонка и пинчер . Много красиво и спокойно .
05-21-2018
от Мартин
176 показвания

Търсят дом

Търсят дом
Търсят дом, момче (черното) и момиче(кафявото), на около месец, обезпаразитени.
05-21-2018
от Силвия Ивилинова
173 показвания

Дом за Гошко

Дом за Гошко
Момчето е на около две години.
Точно преди година е намерен в окаяно положение. Грижите положени до сега са на лице.
Търсим дом за момчето ,който може да му даде любов и истински приятел.
05-21-2018
от Неделина Павлова
84 показвания

Куче, социално с деца/ adopt dog, kid friendly

Куче, социално с деца/ adopt dog, kid friendly
Чарли е ужасно мил и любвеобилен, а с тези дълбоки очи и махане радостно с опашка просто няма как да не те спечели!
С хигиенни навици.
Млад, на около 2 г. среден размер до коляно, Има хигиенни навици.
Разбира се чудесно с деца и други кучета и много обича вниманието и разходките. Ходи чудесно на повод и е примерно и добро куче изпълнява някои команди.
Кастриран, чипиран, ваксиниран, обезпаразитен, здрав (тестван за болести) и с европейски паспорт.
Не обича котки.
0887 521 761, 089 684 19 40
05-21-2018
от mhtodorova
125 показвания

Пухчета търсят дом

Пухчета търсят дом
Когато намерихме майка им в Чирпан, не се замислихме да я приберем в къщи, защото беше поредното тормозено улично куче, Беше й направен преглед, но бременността е била в много начален стадии доктора, които извърши прегледа не я установи. Сега ви моля да ми помогнете да намерим дом и обич за нейните двумесечни бебета, които както виждате са много сладки.
МОЛЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ДА НАМЕРИМ ДОМ И ХОРА, КОИТО ДА ГИ ОБИЧАТ.
05-20-2018
от Богдана
166 показвания

Търси дом

Търси дом
Търси дом, момче на около 2 години, кастриран и ваксиниран, спасен от добра жена, която иска да му намери дом в който да бъде обичан.Тел. за връзка 087 841 2533 Ирена
05-20-2018
от Диляна Миллер
68 показвания

търсим добри хора

търсим добри хора
Това мило кученце бе намерено на Ботевградско шосе. Имаше късмет да оцелее и сега си търси грижовни стопани. Надявам се да се намерят добри хора, защото не заслужава да живее в приют.
05-19-2018
от Теодора Младенова
114 показвания

Търся грижовни стопани

Търся грижовни стопани
Моята принцеса е в приемен дом, тъй като аз живея и работя в чужбина . След заминаването ми е била изоставена, а аз не съм сама в квартира и не мога да я взема. Лабрадор е . Тя е вече възрастна и има нужда от много любов и малко грижа. Има ваксина и чип, а аз винаги бих помогнала, стига тя да е здрава и обичана! Ако някой има възможност и желание нека ни помогне. .
На този номер можете да ми пишете във вайбър.
05-18-2018
от Gratsiela Staneva
248 показвания

Подарявам кученца

Подарявам кученца
Този нос и още осем носа зад него,заедно с прекрасните си тумбести коремчета,търсят семейства.Кученцата ще бъдат над 30 килограма,тоест много едри.Така че имайте го предвид.Скоро ще навършат месец и ще започнат да излизат,затова започвам търсене на домове още сега.Пишете ми,ако искате да спасите или можете да приютите дори временно.Намират се в Дупница!
05-17-2018
от Снежана Банева
2487 показвания

Шарлот и Емили търсят дом

Шарлот и Емили търсят дом
Прекрасните сестрички Шарлот и Емили търсят стопаните които да не слушат и много да обичат . Те са родени на улицата и прибрани в приемен дом. Обезпаразитени вътрешно и външно. Кученцата са на около 3 месеца. Ще бъдат предадени с поставен чип на новите си стопани. Могат да живеят в двора ви . Ще станат едрички.
05-16-2018
от Даниела Рафаилова
1444 показвания

Бездомничета тъсят дом

Бездомничета тъсят дом
Здравейте,от скоро живея в село на 20 км от София-Владо Тричков.Имаме голям проблем с бездомните кучета.Лятото хората,които ползват вилите си гледат животни,които есента,напускайки селото пускат и кученцата по улиците.Както се сещате те не са кастрирани,ваксинирани и т.н.Няколко пъти се прави “чистка”и изчезват безследно кучета,отделно щом се родят малки следва същото.Останали са няколко душици,които са изключително мили и добри.Ще кача снимки,дано имат късмет⯑
05-16-2018
от Ени Гълъбова
319 показвания

ПОДАРЯВАМ НЕМСКА ОВЧАРКА

ПОДАРЯВАМ НЕМСКА ОВЧАРКА
Подарявам Немска овчарка за повече информация се свържете с мен по телефона
05-16-2018
от Димитър
526 показвания

Подарявам мъжко кученце

Подарявам мъжко кученце
Това е Еди. Прибрах го, след като беше захвърлен в моя квартал от Екоравновесие, които са го кастрирали и чипирали. Здрав е и вече е обезпаразитен вътрешно и външно. Предстои му единствено поставянето на ваксина. Има изградени хигиенни навици и не гризе мебели и обувки. Тежи около 12 кг. и няма да стане по - голям. Много е дружелюбен с хора и най-вече с деца. Разбира се с женски кучета, но с повечето мъжки не (особено ако са по - малки на размер от него). Не знам как би се държал с котки вкъщи,
05-15-2018
от Боян Манчев
160 показвания

Търся грижовни стопани

Търся грижовни стопани
Здравейте!Търся дом на това малко съкровище!Обезпаразитен е,много умен и послушен!В момента го гледаме в апартамент,но нямаме възможност да го задържим..Търсим му грижовни стопани..някой с къща и двор,по подходящи за куче от апартамент.Моля ,който има интерес да се свърже с мен.Кученцето е в Троян! ⯑
05-14-2018
от Адриана Дамянова
330 показвания

Подарявам кученца

Подарявам кученца
Брат и сестра на около 30 - 40 дни.Ще са много дребни.Майката не тежи повече от пет килограма и за съжаление вече от няколко дни я няма.Изоставени са на пътя и добър човек ги е прибрал на сигурно място.Намират се близо до Дупница.Ако имате интерес,пишете ми.Благодаря!
05-14-2018
от Снежана Банева
364 показвания
Резултати 1 - 15 от 806
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com