http://www.bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifПодарявам кучеrss
Сортирай по
Съдържание Текст Дата

Подарява се куче

Подарява се куче
Съседният двор до нас се продава и се търси стопанин за кучето,което живее там.Аз съм поела храненето,но имам две кучета и мъжкия не приема други мъжки и за това не мога да го взема.Кучето е около година.Много добър и социален.Много игрив..Кръстоска е между немска и кавказка овчарка.
11-11-2018
от христина янкова
55 преглеждания

Осинови кученце

Осинови кученце
Подаряват се две малки сладуранки които са на около един месец вътрешно и външно са обезпаразитени няма да станат големи майката тежи 6 кг. Засега са прибрани от добри хора за една седмица казаха че толкова могат да ги задържат Дано да има хора които да се смилят на тези две душички
11-11-2018
от Николай Николов
79 преглеждания

Подарявам бебе кученце

Подарявам бебе кученце
Момиченце, на 2-2,5 месеца.
Тя беше „умряла“, до кофите за смет, бебе само на 1-1,5 месеца, тежеше 700 грама.
Страхотен боец, страхотно желание за живот!
Един месец по-късно,тежи 2,5 кг .
Кротка, мила и гальовна, не се усеща присъствието й.
Социална, живее с още 3 кучета.
Интелигентна, за хигиенните си нужди ползва само пеленката. Дори отговаря на името Бебка, Беба.
Ваксинирана.
Намира се в София.
11-10-2018
от Мадлена Павлова
122 преглеждания

Рекси търси дом

Рекси търси дом
Рекси търси дом, кастриран, ваксиниран и чипиран!
Здравейте, казвам се Рекси! Не знам на колко годинки съм, може би 4-5. Още съм млад, но съм видял много жестокости. Биха ме, гониха ме, предната ми лапичка е трошена, за това и накуцвам леко. Не бях хранен и ребрата ми се брояха. Никога не са ме обичали, никога не са ме галили. Страх ме е, ужасно ме е страх, когато ме докосват. Въпреки всичко, което ми е сторено аз съм едно много добро момче и имам толкова много любов за даване. Доскоро се скит
11-07-2018
от Цвети Тошева
60 преглеждания

Подарявам сладурка Ная

Подарявам сладурка Ная
Това е Ная.Бездомниче на около година,което търси дом.Кастрирана и обезпаразитена.Със светло-кестенява козина и същия цвят очи.Ще се влюбите в нея.Любвеобилна и търсеща внимание.Да и помогнем да намери своите стопани,които ще я дарят с грижи и много любов.
This is Naya. A housekeeper for about a year looking for a home. Strayed and dewormed. Let's help find her owners who will donate her with care and much love.

Esta es Naya. Una ama de llaves por cerca de un año en busca de un hogar. Desviada
11-06-2018
от Даниела Янакиева
92 преглеждания

Мая търси дом

Мая търси дом
Мая (така я кръстихме) е била домашно куче, но е изхвърлена. Много е общителна и обича хората, а когато посегнеш към нея застава мирно и те гледа с жадни очи (както се вижда на една от снимките).
Беше ужасяващо слаба, но вече почти се оправи. Вътрешно и външно е обезпаразитена. Много е енергична, а на разходки ходи дори без каишка като не се отдалечава от човекът, който я придружава. За жалост обаче не се пази от колите и много скоро може да загине на пътя.
Надявам се някой да види в нея верен
11-04-2018
от Елиза Петрова
134 преглеждания

Сара копнее за семейство и по-добър живот

Сара копнее за семейство и по-добър живот
Ако търсите рунтаво куче тип овчарско, с голям език и още по-голямо сърце, може би Сара ще бъде вашата другарка! На 10 месеца, тежи 25 кг, обезпаразитена (предстои ваксина), в София, но може да се организира транспорт и до друго населено място. Социална с хора и кучета, не е много подходяща за котки и малки деца, учи бързо с поощрения. Страхотна :) Видео тук:
https://youtu.be/HKTvW8vjwIk
https://youtu.be/f18VA_hmppk
https://youtu.be/ry_f-NzHFw8
11-04-2018
от Aлина
80 преглеждания

Шишарка ТЪРСИ ДОМ!

Шишарка ТЪРСИ ДОМ!
Тази пухкава муцунка търси дом :) Дом, който да напълни с обич, радостен лай и уют! Ако мечтаете за едно космато дупе под одеалото, мокър нос вместо чаша кафе, оплезен език близо до вас по време на приключение и обич, която не бихте забравили, моля свържете се с мен.
Кучето е женско на около 3 месеца. Очаква се да бъде средно на ръст до 15 килограма. Обезпаразитено. Има втора ваксина, поставен е микро чип и е с международен паспорт.
11-02-2018
от Мария
157 преглеждания

Пирин търси дом

Пирин търси дом
Прекрасният Пирин търси дом. Момчето е напълно здраво, ваксиниран, кастриран, с чип и паспорт. Възраст около 5-6г.

Търсим му сериозни и отговорни осиновители, не се дава за верига!

Би се чувствал прекрасно в нечие дворче.

За повече информация на посочените имейл и тел.
11-02-2018
от Виолета Манолова
120 преглеждания

Подарявам кученца

Подарявам кученца
Когато добрите самаряни намират изоставената Шуши и я приемат у дома, дори не подозират, че тя е бременна. Шуши не ражда едно, нито две, а цели десет сладкиша. Този пост трябва да е позитивен, но и малко отчаян вик за помощ, защото трябва да помогнем на добрите хора, да продължават да правят добрини, като намерим домове на вълшебната десеторка. Ако се появи осиновител за супермама Шуши, ще дадем и нея на драго сърце, но след като бъде кастрирана. Приятели, моля Ви да споделите едномесечените бе
10-31-2018
от Снежана Банева
200 преглеждания

Малки сладки кученца

Малки сладки кученца
Това са 4 малки красиви кученца, които намерихме на улицата изоставени. Ще бъдат ваксинирани и обезпаразитени. Търси се любящ дом за тези пухкави кълба от обич :) Има две женски и две мъжки, можете да избирате :)
10-31-2018
от Ana Lulcheva
197 преглеждания

Три малки кученца търсят дом

Три малки кученца търсят дом
Подаряваме три малки бебета на почти 2 месеца. ❤️ Две от тях са момченца-кафеви, а другото е момиченце-черно. ⯑⯑⯑ Кученцата са много любвеобилни и игриви. Отглеждат се в домашна среда и вече се хранят с бебешки гранули.
0896457445
10-22-2018
от Екатерина
435 преглеждания

9 чочковци

9 чочковци
Здравейте приятели, познати и любители на домашните любимци.
Пред вас в снимките може да видите едни изключителни и очарователни чочковци. Накратко, те са рожби на една изтормозена мама Киара, която леля Руми е спасила от човекоподобен садизъм, като горене с цигари и физически тормоз от подрастоващото поколение.
Няколко дни след спасението на Киара, тя ражда 9 на брой чочковци и нашата мисия е да намерим дом за малките сладурковци, тъй като леля Руми няма възможността да се грижи за всички тя
10-21-2018
от Стоян
359 преглеждания

Мая

Мая
Това е Мая.Тя е бездомна. Беше кастрирана през март и върната пак на улицата. Сега се намира в Пловдивския приют.
Мая е мила и умна. Много социална. Около 15 кг е.
Това не е нейният дом . Моля ви хора ,нека я изведем от там.
10-20-2018
от Неделина Павлова
361 преглеждания

Дом за Томи и Сузи

Дом за Томи и Сузи
Томи и Сузи са на 2 години -братче и сестриче. Игриви, красиви, обичливи и жадни за милувки. Моля хора с широки и добри сърца да отворят домовете си за тях и да им дарят цялата си любов - те се нуждаят от вас.
10-20-2018
от Stela Andreeva
2678 преглеждания
Резултати 1 - 15 от 725
Classified Ads Software powered by Juloa.com