http://www.bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifПодарявам кучеrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

СПЕШНО! Дом за тигровата Рона

СПЕШНО! Дом за тигровата Рона
Това е Рона. Тя беше подхвърлена в нашия двор миналата седмица и е на 4-5 месеца. Много игрива, разбира се чудесно с котки. Обезпаразитена е вътрешно и външно и НИЕ ЩЕ ПОЕМЕМ ВАКСИНАЦИИТЕ и издаването на ПАСПОРТ!

Ако искате да се запознаете с Рона и да разберете дали това е вашето куче, свържете се с мен на имейл или на телефон!
0886512076 - Мария
hristova.d.maria@gmail.com
04-16-2017
от Мария Христова
1122 показвания

Подарявам Роко

Подарявам Роко
Роко е едногодишен грамадан.Той не е агресивен,но пази територията,където живее.Кучето трябва да живее свободно,без да бъде връзвано.
04-14-2017
от Снежана Банева
3621 показвания

Динозавър Роки

Динозавър Роки
Роки е динозавър,но от тези динозаври,които могат само да обичат.От тези,по които децата полудяват!Такъв е!Безкрайно добър и супер емоционален.Идея си нямам колко породи е събрал в себе си - пит бул,немска овчарка,нещо с тигрова окраска....Роки е неповторим!Обича деца!Няма проблем с други кучета.Дойде при нас толкова малък,че се събираше в шепите ми.Вече девети месец той чака и ние също!Всички сме в очакване да се случи чудото да бъде осиновен!
04-14-2017
от Снежана Банева
820 показвания

Тюфи Търси дом

Тюфи Търси дом
Търси се семейство за Тюфи.
на възраст 1,11 г. ок. 25-30 кг., 62 см. висока. Кастрирана, Ваксинирана, обезпаразитена, с паспорт. Хигиенни навици!!! Разбира се страхотно с други кучета. Игрива, мила, гальовна. Търпелива и внимателна с деца. Няма проблем с разходките на каишка, вози се в кола.
Невероятно семейно куче, обича да е сред хора.
При интерес се свържете с мен на имейл или във фейсбук.
Може да живее и в апартамент, но няма да откаже хубава градина.
04-13-2017
от Цвети Илиева
695 показвания

Блу (Мъри) търси дом

Блу (Мъри)  търси дом
Блу/ Мъри, на 14 месеца, прибл.56 см. висок. Кастриран, Ваксиниран, обезпаразитен, с паспорт, с хигиенни навици. Вози се в кола, справя се добре на повод. Все още се учи да вярва, все още трепери в очакване да бъде пребит или овикан, ноо доброто отношение ще победи. Трябват му хора, които да продължат да тренират с него, като "тренировката" е съвсем елементарна - разходка, храна, изграждане на доверие.
При интерес се свържете с мен на имейл или във фейсбук. Той е стра-хо-тен!
04-13-2017
от Цвети Илиева
412 показвания

Мъжко куче търси дом

Мъжко куче търси дом
Кученцето е спасено от Благоевградския приют преди няколко седмици и е настанено в приемен дом. Мъжко е и е малкл на големина (под 15 кг.) Много е мило и добро. Обича да се гали и е спокойно и кротко. Ще бъде страхотна компания за всеки! Ваксинирано е и чака да бъде осиновено. Ако искате да подарите дом на този сладур се свържете с мен!
04-11-2017
от Yoana Dimitrova
1103 показвания

Женско бебе търси дом

Женско бебе търси дом
Тази сладурка е спасена от улицата заедно с братчето си. На около 1-2 месеца е, обезпаразитена е и и предстоят ваксини. Много е общителна и игрива. Прибрана е временно, но се надява бързо да намери добри стопани, които да радва! Ако харесате това мило момиче, свържете се с мен! Намира се в Благоевград, но е възможно да се намери транспорт и до други градове.
04-09-2017
от Yoana Dimitrova
427 показвания

Братче и сестриче търсят дом

Братче и сестриче търсят дом
Мъжкото куче е осиновено! Тези 2 сладурчета бяха намерени сгушени едно в друго преди няколко дни. На около 1-2 месеца са, вече са обезпаразитени и им предстоят ваксини. Много са игриви и пухкави! Прибрани са временно, но имат нужда от истински дом! Ако искате да дадете шанс на някое от тези прекрасни бебета, свържете се с мен!
04-09-2017
от Yoana Dimitrova
652 показвания

прекрасна девойка търси дом

прекрасна девойка търси дом
Яна е много енергично и любвеобилно куче. Цял ден може да скача, да тича, да дъвче нещо, да се гушка, да си играе и да "приказва". Много любвеобилна и отворена към живота и към всички около нея. На около годинка, 16 кг, средна на ръст, обезпаразитена, ваксинирана, кастрирана. Обича всичко и всички.
04-02-2017
от Juliana
975 показвания

КАСТРИРАНА синеока хубавица търси дом

КАСТРИРАНА синеока хубавица търси дом
Тери е на около годинка. Израснала е по улиците, бита, гонена и наплашена е. Явно е наполовина хъски, защото е с много красиви небесносини очи. Големият проблем заради който й търся дом е, че не понася котки, кокошки и всякакви дребни животинки и птици, но към кучета и хора въобще не е агресивна. Има нужда от някой, който да я обича, да има търпение да я социализира и да й даде шанс за нормален живот. Кастрирана е в края на февруари. НЕ Е АГРЕСИВНА КЪМ ХОРА И КУЧЕТА!!!
03-28-2017
от Красимира Аргирова
629 показвания

Отличен пазач, КАСТРИРАН

Отличен пазач, КАСТРИРАН
Пако е кръстоска между кангал и овчарка. Много добър за пазач. Не хапе, но е внушителен и всява респект. За хора, които не го познават, изглежда страшен, но иначе е като плюшена играчка. Кастриран е. Подарявам го, защото имам лоши съседи и ме е страх да не го отровят. Дразнят се, че лае нощем. Ами те кучетата лаят, ама някои хора не са съгласни. Иди, че се разбери с тях...
03-28-2017
от Красимира Аргирова
466 показвания

Мъниче С ВАКСИНА И ПАСПОРТ СПЕШНО търси дом

Мъниче С ВАКСИНА И ПАСПОРТ СПЕШНО търси дом
Момиченце на 3 месеца. ИМА ПЪРВА ВАКСИНА И ПАСПОРТ. ОБЕЗПАРАЗИТЕНА ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО. Мога да помогна с безплатни втора и трета ваксини сега и кастрация, когато навърши 7-8 месеца. Спешно търся дом на мъничето.
03-28-2017
от Красимира Аргирова
5166 показвания

СПЕШНО ДОМ

СПЕШНО ДОМ
БЕБО Е УНИКАЛЕН, МАЛЪК МЕЧОК. МИЛ, ГУШЛИВ, РАЗДАВА ЦЕЛУВКИ, ОБИЧ И ПРЕГРЪДКИ НА ВСЕКИ, КОЙТО ПРОТЕГНЕ РЪКА КЪМ НЕГО. ВЕЧЕ Е С ПЪРВА ВАКСИНА И ПАСПОРТ, НО НЯМА ИСТИНСКИ ДОМ. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МУ И МУ ДАЙТЕ ШАНС ДА ИМА ТАКЪВ. ДАВА СЕ САМО НА ОТГОВОРНИ СТОПАНИ С ОТНОШЕНИЕ И СЪРЦЕ КЪМ ЖИВОТНИТЕ. ЗА ДВОР НА СИНДЖИР ИЗРИЧНО - НЕ. КУЧЕНЦЕТО Е ПРЕКРАСНО И ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ИСТИНКСИ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ ....
03-22-2017
от Анета Петкова
1635 показвания

ПЕТЯ търси дом

ПЕТЯ   търси дом
Аз съм Петя . Имах стопани докато навърших 4 месеца, но след това се отказаха от мен. Заведоха ме пред едно място и ме вързаха за вратата. Там имаше много кучета и аз се изплаших, но какичките които дойдоха и ме намериха се погрижиха за мен. Родена съм октомври 2015 г. Малко съм ревнива и искам цялата любов за себе си. Иначе съм добричка и игрива. Разбирам се с другите. Моля се всеки ден някой да ме отведе и да имам собствен дом и стопани .
03-22-2017
от Галина Илиева
991 показвания

Цецка търси дом !

Цецка  търси  дом !
Казвам се Цеца. Така ме кръсти човека който ме спаси с моите малки бебета. На около 2 години съм . Страхувах се от хората, но всеки ден научавам, че има и добри хора способни да обичат. Спасиха и бебетата ми . След това ме заведоха на лекар, за да ме кастрират и ваксинират, за да не страдам повече и да не гледам децата ми как умират. Приемните ми хора, казват че съм изключително добричко , още малко страхливичка но ако ми дадеш шанс вярвам, че ще те обичам винаги.
03-22-2017
от Галина Илиева
238 показвания
Резултати 1 - 15 от 633
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com