http://www.bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifПодарявам кучеrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Челси търси дом

Челси търси дом
Челси е момиче на около 1,5 - 2 год. Стойката и излъчването на това куче са уникални! Нечистокръвен лабрадор. Предполагаме, че е натирен любимец, скитал се дълго по улиците. Много е социална и послушна - при появата на човек до клетката, застава чинно, за да и бъде поставен повод за разходка. Няма проблеми с други кучета! Търсим осиновители за Челси!Намира се в Разград!
05-22-2017
от Магдалена Михайлова
161 показвания

Аляска търси дом

Аляска търси дом
Красиво момиче, нали? Наживо още повече... Ходи на повод, социална и кротка! В момента живее в тясна клетка с още 3 кучета, а тя има нужда от свобода и простор! Намира се в Разград, но е възможен транспорт до други населени места!
05-22-2017
от Магдалена Михайлова
200 показвания

Баяр търси дом

Баяр търси дом
Това е Баяр!
Той е поредната история за тормозено и изхвърлено куче. Намерих го до кофа за боклук, в едно забравено от всички село. Едвам се изправи за да дойде и да ми се порадва. Не издържах и го взех. Сега той е здрав, красив и готов да бъде осиновен.
Моля Ви, помогнете да намерим дом на това голямо момче.
Баяр има хигиненни навици, ходи на повод и не е претенциозен на храта. Също така е и добър пазач.
Който се интересува моля да се свърже с мен. Мога да дам допълнителна ингормация и снимки
05-21-2017
от Лидия
753 показвания

Дайте шанс на Боби!

Дайте шанс на Боби!
Не знаем подробности за този сладур..... Просто, поредното зарязано куче...Изглежда 3 -4 месечен. Много социален, постоянно търси човешко внимание и ласки... През повечето време от посещението ни в приюта беше в нечии ръце и го разнасяхме като бебе насам - натам.. ⯑ Толкова е сладък, как да му откажеш внимание! Търсим осиновители за Бобчо! Ще бъде страхотен любимец и приятел! Дано неговият Човек да го открие по- скоро! Боби живее в Разград!
05-19-2017
от Магдалена Михайлова
427 показвания

Дино търси дом

Дино търси дом
Дино е младо и енергично куче на около две години. Нечистокръвна немска овчарка. Умно и интелигентно животно, поддаващо се на възпитание и команди! Прекрасно се разбира с други кучета! С осиновяването на Дино, ще си спечелите верен приятел, така, че...... не се колебайте! Намира се в Разград, но е възможен транспорт до други населени места!
05-18-2017
от Магдалена Михайлова
190 показвания

Лейси търси дом

Лейси търси дом
Най- кроткото същество! Кротко и гушкащо се! Малкото ни лисиче... Грабва те веднага с умното си изражение.. Лейси е дребно куче - 6- 8 кг., уникална рижка! Търсим осиновители! Поради спокойният и нрав и малки размери, е подходяща за семейства с деца! Намира се в Разград, но е възможен транспорт до други населени места!
05-18-2017
от Магдалена Михайлова
488 показвания

Прелестната Адел търси дом!

Прелестната Адел търси дом!
Това красиво момиче
сега живее в приемен дом, но за съжаление не може да остане в него още дълго! Много мила и социална, около 2- годишна. Вози се в кола, разбира се с други кучета, но най и харесва компанията на хората. Чака своите осиновители!
05-18-2017
от Магдалена Михайлова
560 показвания

Мира търси верен приятел и дом

Мира търси верен приятел и дом
Мира е куче микс около 1.5 - 2 годишна, 25-30 кг. Живяла е на улицата, кастрирана и чипирана от Екоравновесие. Прекрасното игриво момиче вече е ваксинирано и обезпаразитено и приютено в приемен дом, където чака истински осиновител. Има весел характер и е дружелюбна с хора и кучета.
Ако тя е вашето куче, не се колебайте, тя ще ви отвърне с признателност и обич.
05-18-2017
от Neviana
173 показвания

Малък Тими търси дом

Малък Тими търси дом
Тими е вече голям мъж - около годинка. Нека размерът му не ви лъже. Нищо, че е колкото една котка, сърцето му е голямо и обичливо! Търси само хора, които ще го гледат като домашен л'бимец с много обич и глезене. Той го заслужава!
05-17-2017
от Galina Georgieva
572 показвания

Чара търси дом

Чара търси дом
Красиво момиче на около 2 години, с коприненогладка, черна козина. Социална, ходи на повод. Кротка е и добре се разбира с други кучета! Търсим отговорни осиновители! Кучето се намира в Разград!
05-17-2017
от Магдалена Михайлова
226 показвания

Кара търси дом

Кара търси дом
Историята на Кара може да трогне и най- коравото сърце - намерена в безпомощно състояние на предела на силите си в кашонче до контейнер за смет, най - вероятно да си умре там и камионите на чистотата да я отнесат! Беше лекувана и обгрижвана в продължение на месеци в клиника и ето...... от умиращото и стресирано куче не остана и следа.. :) Кара се преобрази в едно щастливо, любопитно и игриво куче.
05-17-2017
от Магдалена Михайлова
130 показвания

Хана търси дом

Хана търси дом
"Моля те, спаси ме! Тук, в приюта, няма да оцелея.... И мама я няма да ме защити... " :( Сладурче на на 2-3 месеца очаква своите осиновители! Предполагаме, че ще стане среден размер куче..
05-17-2017
от Магдалена Михайлова
252 показвания

Съни търси дом

Съни търси дом
Малечка на 2-3 месеца очаква своите осиновители! Съни е с прекрасни синьо- зелени очи и рижава козинка! Предполагаме, че ще е среден размер куче! Намира се в Разград!
05-17-2017
от Магдалена Михайлова
252 показвания

Осинови ме - Пийти!

Осинови ме - Пийти!
"Пийти" е мъжко кученце, на около година, микс с питбул (подчертавам "микс").
Весел, игрив, социален - прекрасен лигльо. Разбира се с всички кучета. Абсолютно бебе!
Ако видите чаровноста на този малък идиот през лошите снимки, пишете ми и да го направим част от вашия дом, семейство и живот.
05-16-2017
от Цвети Илиева
164 показвания

Осинови ме - "Тигърче"!

Осинови ме - "Тигърче"!
"Тигърчето" всъщност е едно страхотно момиченце с уникална и нежна външност.
Млада, на ок година, дребна - не повече от 10 кг., като за апартамент, плаха, даже страхлива, но.. УНИКАЛНА! Общува и се радва на всяко куче.
Ако я харесате за своя принцеса, пишете ми - нека да я видя щастлива, обичана и глезена в свой дом.
05-16-2017
от Цвети Илиева
177 показвания
Резултати 1 - 15 от 634
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com