http://www.bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifВсички обявиrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Никито е осиновен

Никито е осиновен
Ники е осиновен от най-подходящите за него хора! Харесват го много и го обичат!
05-24-2017
от Мила Владимирова
109 показвания

Кастрирана и обезпаразитена писанка с хигиенни навици

Кастрирана и обезпаразитена писанка с хигиенни навици
Котето е супер кротко и гальовно, женско, на около 2 години. Беше изхвърлена в студовете, защото са я мислели за бременна, а тя е била просто дебела. Кастрирах я и с още едно бездомниче ги взе едно момче, но две котки наведнъж му се оказаха твърде много и ми я върна. Писанка е с хигиенни навици и е много послушна и гальовна. Мърка като трактор и обожава да се гушка.
05-23-2017
от Красимира Аргирова
195 показвания

Подарява се малко мъжко коте

Подарява се малко мъжко коте
СПЕШНО. Бяха намерени 3 малки котенца под една кола. Две от тях вече са подарени. Остава последното - мъжко, обезпаразитено. Няма как да го задържа, тъй като живеем под наем и не е разрешено. Котето е игриво, на около месец и чака своите стопани.
05-23-2017
от Лазар Димитров
85 показвания

подаряваме 3 котенца

подаряваме 3 котенца
Три прекрасни котенца, на месец и половина, едно от тях ангорско, баща ангорски котарак, за това са с много мека, пухена козинка, майката също е много красива, личи по личицата им, гледат се в апартамент, хигиенни навици, вече са на обща храна, израснали са с куче.
05-23-2017
от Валери Колев
127 показвания

Челси търси дом

Челси търси дом
Челси е момиче на около 1,5 - 2 год. Стойката и излъчването на това куче са уникални! Нечистокръвен лабрадор. Предполагаме, че е натирен любимец, скитал се дълго по улиците. Много е социална и послушна - при появата на човек до клетката, застава чинно, за да и бъде поставен повод за разходка. Няма проблеми с други кучета! Търсим осиновители за Челси!Намира се в Разград!
05-22-2017
от Магдалена Михайлова
161 показвания

Аляска търси дом

Аляска търси дом
Красиво момиче, нали? Наживо още повече... Ходи на повод, социална и кротка! В момента живее в тясна клетка с още 3 кучета, а тя има нужда от свобода и простор! Намира се в Разград, но е възможен транспорт до други населени места!
05-22-2017
от Магдалена Михайлова
204 показвания

Баяр търси дом

Баяр търси дом
Това е Баяр!
Той е поредната история за тормозено и изхвърлено куче. Намерих го до кофа за боклук, в едно забравено от всички село. Едвам се изправи за да дойде и да ми се порадва. Не издържах и го взех. Сега той е здрав, красив и готов да бъде осиновен.
Моля Ви, помогнете да намерим дом на това голямо момче.
Баяр има хигиненни навици, ходи на повод и не е претенциозен на храта. Също така е и добър пазач.
Който се интересува моля да се свърже с мен. Мога да дам допълнителна ингормация и снимки
05-21-2017
от Лидия
753 показвания

Летисия търси дом

Летисия търси дом
Летисия е малка бездомна котинка, родена около Нова година в покрайнините на София. Намерена е в безпомощно състояние със счупена челюст, неспособна да приема храна и вода.

Котето е оперирано за фиксиране на счупената челюст, обезпаразитено външно и вътрешно. Много е кротко, деликатно и добро, макар и уплашено от преживяната болка.

Летисия търси дом и човек, готов да й даде обич и закрила. За връзка с мен: на имейл или във FB - https://www.facebook.com/rossitza.petrova.7.
05-21-2017
от Росица Петрова
194 показвания

Мъжки бебета котета - черно и тигрово

Мъжки бебета котета - черно и тигрово
2 мъжки котета на около 1 месец - черно и тигрово останах за осиновяване.
Другите на снимката са осиновени.

Малките бебета котета са спасени от двор в Пловдив, където щяха да ги отровят.
Могат да се транспортират до София за осиновяване.

Бяха много изплашени, но вече са социални, обезпаразитени и прегледани от ветеринар.


За контакти: 089 574 83 46 или 0887 521 761
05-20-2017
от mhtodorova
223 показвания

Търси дом!

Търси дом!
Много е мил и сладък, но от есента е бездомен. Според мен е изхвърлен. Освен мен, никой не го храни. Мисля, че няма да оцелее още дълго навън, защото само аз се грижа за него, а скоро няма да съм тук. По цялото тяло има големи топки от козина , които трябва да бъдат изрязани, но ако ги махна може хората да помислят, че е болен и тогава ще бъде обречен. Верен е като куче, обикаля след мен из квартала. Искам да му намеря дом. Ще го обезпаразитя, кастрирам и ваксинирам.
05-20-2017
от Лилия
3519 показвания

Вампи черната перла търси дом

Вампи черната перла търси дом
Това е Вампи.Женско коте на 8 месеца.Има годишна ваксина,реваксина и чип.Обезпаразитена е вътрешно и външно.Кастрирана е.Разбира се с кучета и котки.Много верна приятелка е.Ходи на повод с нагръдник.Може да живее и в къща с двор,но само ако къщата е на много отдалечено място от пътя.Кротка е и има хигиенни навици.Ако някой иска мъркащо,гушкаво и успокояващо приятелче,нека ми пише на имейла.
05-19-2017
от Цвети
102 показвания

Дайте шанс на Боби!

Дайте шанс на Боби!
Не знаем подробности за този сладур..... Просто, поредното зарязано куче...Изглежда 3 -4 месечен. Много социален, постоянно търси човешко внимание и ласки... През повечето време от посещението ни в приюта беше в нечии ръце и го разнасяхме като бебе насам - натам.. ⯑ Толкова е сладък, как да му откажеш внимание! Търсим осиновители за Бобчо! Ще бъде страхотен любимец и приятел! Дано неговият Човек да го открие по- скоро! Боби живее в Разград!
05-19-2017
от Магдалена Михайлова
427 показвания

Дино търси дом

Дино търси дом
Дино е младо и енергично куче на около две години. Нечистокръвна немска овчарка. Умно и интелигентно животно, поддаващо се на възпитание и команди! Прекрасно се разбира с други кучета! С осиновяването на Дино, ще си спечелите верен приятел, така, че...... не се колебайте! Намира се в Разград, но е възможен транспорт до други населени места!
05-18-2017
от Магдалена Михайлова
190 показвания

Лейси търси дом

Лейси търси дом
Най- кроткото същество! Кротко и гушкащо се! Малкото ни лисиче... Грабва те веднага с умното си изражение.. Лейси е дребно куче - 6- 8 кг., уникална рижка! Търсим осиновители! Поради спокойният и нрав и малки размери, е подходяща за семейства с деца! Намира се в Разград, но е възможен транспорт до други населени места!
05-18-2017
от Магдалена Михайлова
488 показвания

Прелестната Адел търси дом!

Прелестната Адел търси дом!
Това красиво момиче
сега живее в приемен дом, но за съжаление не може да остане в него още дълго! Много мила и социална, около 2- годишна. Вози се в кола, разбира се с други кучета, но най и харесва компанията на хората. Чака своите осиновители!
05-18-2017
от Магдалена Михайлова
560 показвания
Резултати 1 - 15 от 3038
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com