http://www.bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifВсички обявиrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Изгубена каракачанка

nopic
Изгубена каракачанка със синджир в кв. Обеля на 21.07.2017г. към 21ч.
07-22-2017
от Красимир Атанасов
34 показвания

Лабрадорка търси своя нов дом

Лабрадорка търси своя нов дом
Рияна е прекрасно женско куче, с майка лабрадорка и неизвестен баща, търсещо любящо и грижовно семейство, което да отвори сърцето си за нея. Рияна е на около 5-6 месеца. Изключително мила и любвеобвилна. Разбира се чудесно с други животни и хора.
Подарява се, тъй като стопаните й не могат да я извеждат и не могат да я гледат и да се грижат добре за нея. Кучето е живяло в двор, но вързано.
Дава се на отговорни хора, които ще я гледат и обичат като член на семейството и ще поддържат връзка с ме
07-21-2017
от Яна Ангелова
18 показвания

Моля, осиновете котенцето!

Моля, осиновете котенцето!
Намерихме го в тревата, легнало, покрито с мухи, помислихме, че си е отишло, милото... Лекарката ни обнадежди, че не е онзи лош вирус, от който умират масово малките котета, а е инфекция. Предписа антибиотик и капки за очите за 6 дни. То бързо се оправи и вече е почистено и от бълхи. Много се гали, дава меки лапички, без нокти и почна да мърка. Много е сладко и мило, но е във входната площадка. Женско е, чисто черно, може би няма два месеца. Ще го изкъпеме. Моля ви, вземете котенцето!
07-21-2017
от Мила Владимирова
8 показвания

Подарявам кученца!

Подарявам кученца!
Привет!

Тези малки симпатяги си търсят стопани, които да се грижат за тях и към които те ще отговорят с безрезервна любов и вярност . Те ще са незаменими приятели и пазители на дома. Кученцата са на един месец и са обезпаразитени.
Телефон: 0887510216
07-21-2017
от Ana Ruzhinova
16 показвания

Малки кученца търсят своя дом

Малки кученца търсят своя дом
Тези две момиченца бяха подхвърлени пред входа ни. Временно са у дома, но нямаме възможност да ги задържим. Надяваме се да им намерим осиновители или поне временен приемен дом. Обезпаразитени са вътрешно и външно, поставена им е ваксина. На възраст около 2 месеца са, много игриви, любвеобилни и се разбират добре с малки деца. Изхождат се на пелена. Хранят се самостоятелно.
07-21-2017
от Мария Серафимова
22 показвания

Подарявам котета на 2 месеца

Подарявам котета на 2 месеца
Подарявам три котета на 2 месеца.
07-21-2017
от Диана
9 показвания

подарявам две женски котета и едно мъжко

подарявам две женски котета и едно мъжко
Котенцата са на два месеца. Изключително красиви, многоцветни с невероятна комбинация от шарки, чистички и гледани с много любов.Едно е мъжко и две женски.
07-21-2017
от Михаела Гетова
6 показвания

Подарявам куче

Подарявам куче
Подарявам куче на една година.Миналата година двете ми кучета/лабрадори/ го намериха и ги приютихме.Живее на двора,има си къщичка.До скоро нямаше проблеми,но няколко пъти вече се сбиват с мъжкия лабрадор и разбира се малкия е потърпевш .Това ме накара да му потърся друг дом,защото не ми се иска да бъде нараняван,а голямото куче /въпреки наказанията заради конфликта/ е доминантно,но няма как..той е на четири години а и се чувства,като лидер на групата.Кучето е живяло свободно-не на синджир.
07-21-2017
от христина янкова
248 показвания

Подарявам кученца във Варна

Подарявам кученца във Варна
Подарявам кученца на 2 месеца и половина. Хранят се самостоятелно, външно и вътрешно обезпаразитени. Майката е наполовина питбул, бащата е неизвестен. Вече се показват като добри пазачи. Вероятно ще приличат на майка си- късокосмести, около 20 кг.
07-21-2017
от К.Стоянова
35 показвания

Рита търси дом

Рита търси дом
Оставена в гората да умре от глад,Рита търси дом.Перфектно подготвена,здрава,с хигиенни навици.Разбира се и с кучета и котки.Изключително умна.Вози се без проблем в кола.Уникална стойка.На около година.Подлежи на дресировка.
07-21-2017
от Ивана Арнаудова
1282 показвания

Бруно търси дом

Бруно търси дом
Бруно очаква своя човек.Той е изключително социално куче.Много умен и изобретателен.Кастриран,ваксиниран,здрав и чипиран. Стратфоршийски териер.5 годишен.Много адаптивен,ходи перфектно на повод,изпълнява основни команди.Вози се без проблем в кола.Но.....не понася други мъжки кучета.Идеален за пазач на семейство.Обожава деца.Дава се само с осиновителски договор,попълнен въпросник и проверка на дом.За предпочитане София и околности.
07-21-2017
от Ивана Арнаудова
1060 показвания

Търси дом

Търси дом
Златко си търси дом, хората, с които взаимно да се радват и обичат преди всичко друго. На почти 4 месеца е , обезпаразитен, напълно здрав, скоро ще бъде ваксиниран също. Много игрив, обича компания и е голям сладур. Надявам се да намери своя човек.
07-20-2017
от Вени Христова
29 показвания

Изгубено мъжко хъски

Изгубено мъжко хъски
Загубено мъжко хъски на 20.07.2017г в центъра на София, ж.к.Яворов.Има чип.Няма нашийник и медальон
07-20-2017
от Гергана
48 показвания

Искам да бъда твоето куче

Искам да бъда твоето куче
Аз съм момиченце на около 5 месеца. Не съм чистокръвна. Имам от породата на ретривъра. Бледо жълта, късокосместа, с малки бели ботушки на четирите лапички. Завързана съм на около 70 см синджир под едно дърво до оживено шосе. Нямам си двор, само една много малка колибка, в която вече трудно влизам. Движенията ми са много ограничени. Обезпаразитена съм вътрешно и външно. Хранят ме основно с хляб накиснат във вода или мляко. Много, ама много обичам деца и съм много дружелюбна и гальовна.
07-20-2017
от Стоян Димитров
94 показвания

неизвестна ловна порода

nopic
на година и два месеца, с изградени хигиенни навици
07-20-2017
от Христо Христов
25 показвания
Резултати 1 - 15 от 3082
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com