Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Един съвет за сайта 
Автор Съобщение

Мнение Един съвет за сайта
Здравейте, регистрирах се специално, за да Ви напиша какво затруднение срещнах при използването на Вашия сайт. Търсех обява за подаряващи морско свинче в Гугъл и попаднах на тази в Без Дом http://www.bezdom.info/index.php?option ... &Itemid=23 . Кажете ми сега от коя дата е? Или аз нещо не виждам правилно? Дори да е така, може да сте сигурни, че двама човека наистина се постарахме да я намеря, явно не е на забележимо място. Вече писахме на човека и ми е леко притеснено, при мисълта че може да си е подарявал свинчето преди 5 години и от тогава да тегне проклятието над него да получава обаждания и съобщения вовеки веков. Съвсем приятелският ми съвет е да се вижда дата на обявата достатъчно ясно, когато се преглежда конкретната обява :wink:

Пон Юли 19, 2010 1:02 pm
Профил

Мнение 
За себе си намерих начин да видя датите като кликна на "Всички обяви от потребител". Тогава излизат с дати, иначе не се вижда.
Ето така се получава.

Пон Юли 19, 2010 1:23 pm
Профил

Мнение 
Да, наистина работи, но съгласете се, че не е удобно, особено за човек, който за пръв път се сблъсква със сайта. Такива обяви трябва да са представени така, че да са удобни за хората, когато искат да помогнат на някое животинче. Трябва ли да се венчая и да разучавам тепърва сайта, когато попадна за пръв път на на него, за да мога да използвам обявата. И ето че тя е от 2009-та година и сме притеснили човека напразно :?

Пон Юли 19, 2010 1:28 pm
Профил

Мнение 
Не, не е удобно :)
Надявам се, че има опция да се поправи.

Пон Юли 19, 2010 1:32 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]